EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XVI.kerület

Ételosztás a Legenda sörözőben

Legenda Sörfőzde a Szlovák úton Utassy Roland és Kovács József ( Fotó_ Sáfár Tibor)

A Legenda sörfőzdét a Lokál már bemutatta, képünkön az egyik legendás sörfőző,  Kovács József „Olasz”
(Fotó: Sáfár Tibor)

A nagycsaládosok, a munkanélküliek, a létminimum alatt élők és minden rászoruló számára szerveznek ételosztást a Szlovák úton lévő Legenda sörözőben. December 28-án, hétfőn 10,16 óra között 200 adag ételt osztanak ki. A menü igazán ínycsiklandó: csülökpörkölt szarvacskatésztával, pizzaszelet, sütemény, üdítő és sör. A gyerekeknek egyéb ajándékkal is kedveskednek, valamint emellett családonként 2–4 kilogrammos száraztésztacsomagot is kapnak a megjelenők, ráadásul igény esetén ingyen vonaljegyet biztosítanak,  oda-vissza.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.