2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb XVI.kerület

Ételosztás a Legenda sörözőben

Legenda Sörfőzde a Szlovák úton Utassy Roland és Kovács József ( Fotó_ Sáfár Tibor)

A Legenda sörfőzdét a Lokál már bemutatta, képünkön az egyik legendás sörfőző,  Kovács József „Olasz”
(Fotó: Sáfár Tibor)

A nagycsaládosok, a munkanélküliek, a létminimum alatt élők és minden rászoruló számára szerveznek ételosztást a Szlovák úton lévő Legenda sörözőben. December 28-án, hétfőn 10,16 óra között 200 adag ételt osztanak ki. A menü igazán ínycsiklandó: csülökpörkölt szarvacskatésztával, pizzaszelet, sütemény, üdítő és sör. A gyerekeknek egyéb ajándékkal is kedveskednek, valamint emellett családonként 2–4 kilogrammos száraztésztacsomagot is kapnak a megjelenők, ráadásul igény esetén ingyen vonaljegyet biztosítanak,  oda-vissza.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.