EUR: 313,01 Ft
CHF: 267,61 Ft
2018. március 25., vasárnap
Irén, Írisz

Külföld

Ez volt az év legnépszerűbb Twitter-bejegyzése!

Több mint 716 ezer alkalommal osztották meg 2015 legnépszerűbb Twitter-bejegyzését, a One Direction zenekar tagjának egyik üzenetét.

“All the love as always. H”, üzenetében Harry Styles márciusban arra reagált, hogy énekes kollégája, Zayn Malik elhagyja a zenekart.

A második legnépszerűbb bejegyzés szintén a zenekar köréből került ki: augusztusban Zayn dicsérte volt csapattársai új dalát, ezt az üzenetet több mint 560 ezer felhasználó osztotta meg.

A zenekar további négy üzenete került be a tíz legnépszerűbb Twitter-bejegyzés közé idén.

2015-ben népszerű volt Leonard Nimoy, a nemrég elhunyt Star Trek-legenda utolsó üzenete, a nővé operált Caitlyn Jenner köszönőüzenete és Barack Obama reakciója a homoszexuális házasság engedélyezésére.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  A véredényeken keresztül jutnak a rákos sejtek a nyirokcsomókból a vérrendszerbe, ezáltal terjednek el gyorsan a testben – állapították meg osztrák kutatók a Science című szaklapban megjelent tanulmányukban.

 • Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie, az Én Tonya Oscar-jelölt színésznője tízrészes Shakespeare-filmsorozaton dolgozik. Az ausztrál produkció női filmes alkotókkal, női szempontból, kortárs környezetbe helyezve adaptálja Shakespeare ismert drámáit – ismertette a deadline.