2017. december 15., péntek
Valér

Sport

Footgolf: Úton a bajnok!

A második footgolf világbajnokságot január 5-10-ig Argentínában, a Buenos Aires melletti Pilar Golf Clubban rendezik. Az idei magyar bajnok már útra kelt.

Bogár Krisztián a Dubai-i reptéren töltötte az éjszakát

Bogár Krisztián a Dubai-i reptéren töltötte az éjszakát

Reggel hét órakor szállt fel Dubaiból az a gép, melynek fedélzetén Bogár Krisztián is tartózkodott. A pár nap múlva kezdődő footgolf világbajnokságra tizenhat fős magyar csapat utazik. Elsőként Bogár Krisztián ér oda, aki az új évet már Dél-Amerikában köszönti.

A labdarúgás és a golf ötvözetéből kialakult sportág első vb-jét Magyarország rendezte 2012-ben Kisorosziban, ahol Lengyel Béla tudott győzni, ő elsején indul Ferihegyről több társával együtt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Hosszú Katinka nagyszerű teljesítménnyel, saját világcsúcsától kevesebb mint három tizeddel elmaradva nyerte meg a 100 méter vegyes előfutamait és jutott be az elődöntőbe a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki délelőtti programjában.

  • Koriközpont épül Budapest szívében

    Koriközpont épül Budapest szívében

    Nem oly régen még az volt a terv, hogy olimpiára is alkalmas velodrome-ot építenek a Millenáris kerékpárpályára. A tervekből azonban nem lett semmi, és már-már, kis túlzással, elrohad a magyar sport bölcsőjeként ismert ikonikus pálya, ám most kiderült, 43 milliárdos beruházással oda épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.