EUR: 308,49 Ft
CHF: 284,87 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Friss képet posztolt újszülött kisfiáról Tatár Csilla!

Vadonatúj képet tett közzé újszülött kisfiáról a 32 éves műsorvezetőnő a közösségi oldalán. Csilla alig három hete adott életet első gyermekének, Milán Rubennek, aki 4 kilóval és 56 centivel, természetes úton érkezett meg a világra. A kicsi és a kismama jó egészségnek örvend, hatalmas örömet okozva ezzel az egész családnak és természetesen Tatár rajongóinak is. Az MTVA műsorvezetőnője a következő gondolatokat fűzte a képéhez:

tatár_baba

forrrás: facebook/tatarcsilla

“Pont azt érzem, amit az apukájával kapcsolatban is éreztem.. nem is tudom, hogy élhettem nélküle. Két hete már, hogy itthon vagyunk Milánnal, aki egy csoda kisfiú. Kiegyensúlyozott, tündéri, szuszogó kis csomag, aki olyan tökéletesen simult bele az életünkbe, mintha mindig is hozzánk készült volna. Nem is hittem, hogy lehet így szeretni, ahogy én szeretem Őt! Szóval, most lett teljes az életem.” – adta hírül Csilla.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Mihályi Győző számtalan szerepet eljátszott már, ám minden karakter megformálása más készségeket kíván a művésztől. Nincs ez másként A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabban sem, ahol a családfőt, Noszty Pált alakítja.

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.