EUR: 308,83 Ft
CHF: 288,51 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Extra

Friss képet posztolt újszülött kisfiáról Tatár Csilla!

Vadonatúj képet tett közzé újszülött kisfiáról a 32 éves műsorvezetőnő a közösségi oldalán. Csilla alig három hete adott életet első gyermekének, Milán Rubennek, aki 4 kilóval és 56 centivel, természetes úton érkezett meg a világra. A kicsi és a kismama jó egészségnek örvend, hatalmas örömet okozva ezzel az egész családnak és természetesen Tatár rajongóinak is. Az MTVA műsorvezetőnője a következő gondolatokat fűzte a képéhez:

tatár_baba

forrrás: facebook/tatarcsilla

“Pont azt érzem, amit az apukájával kapcsolatban is éreztem.. nem is tudom, hogy élhettem nélküle. Két hete már, hogy itthon vagyunk Milánnal, aki egy csoda kisfiú. Kiegyensúlyozott, tündéri, szuszogó kis csomag, aki olyan tökéletesen simult bele az életünkbe, mintha mindig is hozzánk készült volna. Nem is hittem, hogy lehet így szeretni, ahogy én szeretem Őt! Szóval, most lett teljes az életem.” – adta hírül Csilla.

Kapcsolódó Cikkek

 • Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Közel 3,3 millió forintot gyűjtött össze az elmúlt két hétben az Aurora zenekar Szilágyi Istvánnak. A rockbanda egy megható üzenetben kérte rajongóit, hogy az együttes pólójának megvásárlásával támogassák a 79 éves bajba jutott színészt.

 • Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Teljesen kilátástalan helyzetbe került Berki Attila, aki hat gyermekével maradt egyedül, amikor ikerterhes feleségét elgázolta egy szabadnapos amerikai katona.

 • Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Szponzorok nélküli motivációs előadást tart Schobert Norbi. A fitneszguru saját zsebébe nyúlva osztja meg tapasztalatait azzal a 2000 szerencsés jelentkezővel, akik az Országos Duci Nap című esemény Facebook-oldalán regisztrálnak.