EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Friss képet posztolt újszülött kisfiáról Tatár Csilla!

Vadonatúj képet tett közzé újszülött kisfiáról a 32 éves műsorvezetőnő a közösségi oldalán. Csilla alig három hete adott életet első gyermekének, Milán Rubennek, aki 4 kilóval és 56 centivel, természetes úton érkezett meg a világra. A kicsi és a kismama jó egészségnek örvend, hatalmas örömet okozva ezzel az egész családnak és természetesen Tatár rajongóinak is. Az MTVA műsorvezetőnője a következő gondolatokat fűzte a képéhez:

tatár_baba

forrrás: facebook/tatarcsilla

“Pont azt érzem, amit az apukájával kapcsolatban is éreztem.. nem is tudom, hogy élhettem nélküle. Két hete már, hogy itthon vagyunk Milánnal, aki egy csoda kisfiú. Kiegyensúlyozott, tündéri, szuszogó kis csomag, aki olyan tökéletesen simult bele az életünkbe, mintha mindig is hozzánk készült volna. Nem is hittem, hogy lehet így szeretni, ahogy én szeretem Őt! Szóval, most lett teljes az életem.” – adta hírül Csilla.


Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.