EUR: 308,70 Ft
CHF: 284,81 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Extra

Görög Zita: Lotti igazi vagány!

Nagyon vagány gyerek Görög Zita kislánya! Lotti igazi örökmozgó, de a csinos műsorvezető jól bírja a tempót, amit gyermeke diktál. Zita egy csajos délutánt töltött együtt lányával, és elárulta, az ünnepek alatt egy picit ők is lelassítanak majd…

Valódi pörgős család Görög Zitáéké. A műsorvezető gyermekei, Lotti és Milán az iskola keretein belül különórákra is járnak, de hétvégén is az aktív pihenésé a főszerep, általában az egész család közös programokon vesz részt.

gorogzita_lotti_3„Lotti nem tipikusan „lányos” lány, ritkán szokott babázni, inkább az állatok, a kézműveskedés és a műszaki dolgok iránt érdeklődik. A tabletet és az okostelefont például nagyon ügyesen kezeli, az applikációkat készségszinten használja, persze komoly időkorláttal játszhat csak az ilyen kütyükkel. Régebben többet nézegette a szép ruháimat és a bizsukat, és mindent le is stoppolt, hogy ha nekem már nem kell, majd az övé lesz” – mesélte nevetve örökmozgó kislányáról Zita. „Lehetne több ilyen délutánunk is, mint a mai, hogy kettesben töltjük az időt. Általában az egész családdal közösen csinálunk programokat: nagyon szeretünk együtt sportolni, bringázni, görkorizni, gokartozni. Rendszeresen lovagolunk is, bár oda csak Lottival megyünk. A lányom ezen kívül jár jazzbalettre és kerámiázik, nagyon szeretünk együtt kézműveskedni. Lotti tipikusan az a gyerek, aki egy farmon érezné magát a legjobban, mert imádja az állatokat” – tette hozzá a műsorvezető, aki gyermekeivel már teljes gőzzel készül az ünnepekre.

„Nagyon várjuk a karácsonyt, ilyenkor végre nem rohanunk, hanem a pihenésé a főszerep. Persze ezekben a napokban sem otthon ülünk, végiglátogatjuk a sok vidéki rokont és a Zala megyében élő barátainkat. A srácok kb. másfél órát bírnak ki a kocsiban játékkal és beszélgetéssel, miután megunták a kérdezz-feleleket, bekapcsoljuk nekik a MyTV-t. Közben persze végig közvetítik, hogy mi megy a mesében, így én sem maradok le a poénokról. Lotti nagyon szereti a SpongyaBobot, mindig hatalmasakat nevetnek rajta a tesójával, a másik nagy kedvencünk pedig a Dóra, a felfedező című sorozat, amiből rengeteget tanulnak” – tette hozzá Görög Zita.

Az ünnepek és a téli szünet közeledtével a gyerekeknek nem kell nélkülözniük kedvenc rajzfilmjeiket és sorozataikat, hiszen akár utazás közben, akár a szállodai szobában velük lehetnek a Nickelodeon kedvencei a Telenor MyTV segítségével.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Magyarországon az elmúlt tíz évben egyre nagyobb hangsúlyt kap a mellrák elleni prevenció, külföldön pedig a túlélők és a maszektómián átesettek már nyíltan vállalják betegségüket, és hivatásként élik meg, hogy segítsenek sorstársaiknak.

 • Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Idén tízéves az Egészség Hídja a Mellrák Ellen Egyesület, amelynek fő célja felhívni a figyelmet a betegség megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára.

 • Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint a Klapka Üzletház Kft. tiltott gyógyító és az egészségre gyakorolt, megalapozatlan hatásokkal népszerűsítette Arany Só elnevezésű arany kolloidos étkezési sóját, valamint Arany Só Mini Szanatórium elnevezésű inhalátorát, ezért kétmillió forint bírságot szabott ki a cégre.