2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Görög Zita: Lotti igazi vagány!

Nagyon vagány gyerek Görög Zita kislánya! Lotti igazi örökmozgó, de a csinos műsorvezető jól bírja a tempót, amit gyermeke diktál. Zita egy csajos délutánt töltött együtt lányával, és elárulta, az ünnepek alatt egy picit ők is lelassítanak majd…

Valódi pörgős család Görög Zitáéké. A műsorvezető gyermekei, Lotti és Milán az iskola keretein belül különórákra is járnak, de hétvégén is az aktív pihenésé a főszerep, általában az egész család közös programokon vesz részt.


gorogzita_lotti_3„Lotti nem tipikusan „lányos” lány, ritkán szokott babázni, inkább az állatok, a kézműveskedés és a műszaki dolgok iránt érdeklődik. A tabletet és az okostelefont például nagyon ügyesen kezeli, az applikációkat készségszinten használja, persze komoly időkorláttal játszhat csak az ilyen kütyükkel. Régebben többet nézegette a szép ruháimat és a bizsukat, és mindent le is stoppolt, hogy ha nekem már nem kell, majd az övé lesz” – mesélte nevetve örökmozgó kislányáról Zita. „Lehetne több ilyen délutánunk is, mint a mai, hogy kettesben töltjük az időt. Általában az egész családdal közösen csinálunk programokat: nagyon szeretünk együtt sportolni, bringázni, görkorizni, gokartozni. Rendszeresen lovagolunk is, bár oda csak Lottival megyünk. A lányom ezen kívül jár jazzbalettre és kerámiázik, nagyon szeretünk együtt kézműveskedni. Lotti tipikusan az a gyerek, aki egy farmon érezné magát a legjobban, mert imádja az állatokat” – tette hozzá a műsorvezető, aki gyermekeivel már teljes gőzzel készül az ünnepekre.

„Nagyon várjuk a karácsonyt, ilyenkor végre nem rohanunk, hanem a pihenésé a főszerep. Persze ezekben a napokban sem otthon ülünk, végiglátogatjuk a sok vidéki rokont és a Zala megyében élő barátainkat. A srácok kb. másfél órát bírnak ki a kocsiban játékkal és beszélgetéssel, miután megunták a kérdezz-feleleket, bekapcsoljuk nekik a MyTV-t. Közben persze végig közvetítik, hogy mi megy a mesében, így én sem maradok le a poénokról. Lotti nagyon szereti a SpongyaBobot, mindig hatalmasakat nevetnek rajta a tesójával, a másik nagy kedvencünk pedig a Dóra, a felfedező című sorozat, amiből rengeteget tanulnak” – tette hozzá Görög Zita.


Az ünnepek és a téli szünet közeledtével a gyerekeknek nem kell nélkülözniük kedvenc rajzfilmjeiket és sorozataikat, hiszen akár utazás közben, akár a szállodai szobában velük lehetnek a Nickelodeon kedvencei a Telenor MyTV segítségével.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.