EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Görög Zita: Lotti igazi vagány!

Nagyon vagány gyerek Görög Zita kislánya! Lotti igazi örökmozgó, de a csinos műsorvezető jól bírja a tempót, amit gyermeke diktál. Zita egy csajos délutánt töltött együtt lányával, és elárulta, az ünnepek alatt egy picit ők is lelassítanak majd…

Valódi pörgős család Görög Zitáéké. A műsorvezető gyermekei, Lotti és Milán az iskola keretein belül különórákra is járnak, de hétvégén is az aktív pihenésé a főszerep, általában az egész család közös programokon vesz részt.

gorogzita_lotti_3„Lotti nem tipikusan „lányos” lány, ritkán szokott babázni, inkább az állatok, a kézműveskedés és a műszaki dolgok iránt érdeklődik. A tabletet és az okostelefont például nagyon ügyesen kezeli, az applikációkat készségszinten használja, persze komoly időkorláttal játszhat csak az ilyen kütyükkel. Régebben többet nézegette a szép ruháimat és a bizsukat, és mindent le is stoppolt, hogy ha nekem már nem kell, majd az övé lesz” – mesélte nevetve örökmozgó kislányáról Zita. „Lehetne több ilyen délutánunk is, mint a mai, hogy kettesben töltjük az időt. Általában az egész családdal közösen csinálunk programokat: nagyon szeretünk együtt sportolni, bringázni, görkorizni, gokartozni. Rendszeresen lovagolunk is, bár oda csak Lottival megyünk. A lányom ezen kívül jár jazzbalettre és kerámiázik, nagyon szeretünk együtt kézműveskedni. Lotti tipikusan az a gyerek, aki egy farmon érezné magát a legjobban, mert imádja az állatokat” – tette hozzá a műsorvezető, aki gyermekeivel már teljes gőzzel készül az ünnepekre.

„Nagyon várjuk a karácsonyt, ilyenkor végre nem rohanunk, hanem a pihenésé a főszerep. Persze ezekben a napokban sem otthon ülünk, végiglátogatjuk a sok vidéki rokont és a Zala megyében élő barátainkat. A srácok kb. másfél órát bírnak ki a kocsiban játékkal és beszélgetéssel, miután megunták a kérdezz-feleleket, bekapcsoljuk nekik a MyTV-t. Közben persze végig közvetítik, hogy mi megy a mesében, így én sem maradok le a poénokról. Lotti nagyon szereti a SpongyaBobot, mindig hatalmasakat nevetnek rajta a tesójával, a másik nagy kedvencünk pedig a Dóra, a felfedező című sorozat, amiből rengeteget tanulnak” – tette hozzá Görög Zita.

Az ünnepek és a téli szünet közeledtével a gyerekeknek nem kell nélkülözniük kedvenc rajzfilmjeiket és sorozataikat, hiszen akár utazás közben, akár a szállodai szobában velük lehetnek a Nickelodeon kedvencei a Telenor MyTV segítségével.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.