EUR: 307,79 Ft
CHF: 282,24 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Hajnal János tabukat döntöget

janiA jóképű színészben viszonylag későn érett meg az elhatározás, hogy a világot jelentő deszkákon próbáljon szerencsét. Egy évig tanult a Shakespeare Akadémián, de végül a Vörösmarty Színház Stúdiójában végzett. Tanulmányai mellett pedig többek között autóalkatrész-gyárban, gyorsétteremben és éjszakai bárokban is dolgozott. Saját elmondása szerint: „Inkább önképzőnek mondanám magam, de szerencsére kiváló mesterektől tanulhattam.” A Spirit Színház igazgatója, Perjés János kérte fel, hogy dolgozzanak együtt az idei évadban. A tabudöntögető Chatszoba című darab után a Soping end Fáking című botránydarabban kapott főszerepet, amely nem nélkülözi az olyan kényes témákat, mint a szexuális szabadság és a drogfogyasztás.

− Nem tudom, hogy vannak-e egyáltalán határaim. Ha egy darab nem öncélú, bármi beleférhet. 28 éves vagyok, elég fiatal ahhoz, hogy mindent meg akarjak ismerni, és ez éppen egy ilyen történet: mindig aktuális, nagyon sok rétegű, és mindenki megtalálhatja benne a maga igazságát – mesélte János.

Kalandvágya a motorozásban és az utazásban is felszínre tör. − Egyszer úgy mentem el egy külföldi vakrandira, hogy azt sem tudtam, tulajdonképpen kihez megyek. Egyszerűen csak vettem egy repülőjegyet és már mentem is.

Miben láthatjuk?

Soping end fáking − Spirit Színház

Chatszoba − Spirit Színház

Szeretők − Spirit Színház

Kapcsolódó Cikkek

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?

 • Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex, valódi nevén Marcus Kaye, manchesteri drum’n’bass dj és producer, a műfaj egyik legismertebb alakja – számolt be róla a BBC.

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.