2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Hajnal János tabukat döntöget

janiA jóképű színészben viszonylag későn érett meg az elhatározás, hogy a világot jelentő deszkákon próbáljon szerencsét. Egy évig tanult a Shakespeare Akadémián, de végül a Vörösmarty Színház Stúdiójában végzett. Tanulmányai mellett pedig többek között autóalkatrész-gyárban, gyorsétteremben és éjszakai bárokban is dolgozott. Saját elmondása szerint: „Inkább önképzőnek mondanám magam, de szerencsére kiváló mesterektől tanulhattam.” A Spirit Színház igazgatója, Perjés János kérte fel, hogy dolgozzanak együtt az idei évadban. A tabudöntögető Chatszoba című darab után a Soping end Fáking című botránydarabban kapott főszerepet, amely nem nélkülözi az olyan kényes témákat, mint a szexuális szabadság és a drogfogyasztás.

− Nem tudom, hogy vannak-e egyáltalán határaim. Ha egy darab nem öncélú, bármi beleférhet. 28 éves vagyok, elég fiatal ahhoz, hogy mindent meg akarjak ismerni, és ez éppen egy ilyen történet: mindig aktuális, nagyon sok rétegű, és mindenki megtalálhatja benne a maga igazságát – mesélte János.


Kalandvágya a motorozásban és az utazásban is felszínre tör. − Egyszer úgy mentem el egy külföldi vakrandira, hogy azt sem tudtam, tulajdonképpen kihez megyek. Egyszerűen csak vettem egy repülőjegyet és már mentem is.

Miben láthatjuk?

Soping end fáking − Spirit Színház

Chatszoba − Spirit Színház

Szeretők − Spirit Színház

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.