EUR: 307,26 Ft
CHF: 286,46 Ft
2017. január 16., hétfő
Gusztáv

Extra

Hajnal János tabukat döntöget

janiA jóképű színészben viszonylag későn érett meg az elhatározás, hogy a világot jelentő deszkákon próbáljon szerencsét. Egy évig tanult a Shakespeare Akadémián, de végül a Vörösmarty Színház Stúdiójában végzett. Tanulmányai mellett pedig többek között autóalkatrész-gyárban, gyorsétteremben és éjszakai bárokban is dolgozott. Saját elmondása szerint: „Inkább önképzőnek mondanám magam, de szerencsére kiváló mesterektől tanulhattam.” A Spirit Színház igazgatója, Perjés János kérte fel, hogy dolgozzanak együtt az idei évadban. A tabudöntögető Chatszoba című darab után a Soping end Fáking című botránydarabban kapott főszerepet, amely nem nélkülözi az olyan kényes témákat, mint a szexuális szabadság és a drogfogyasztás.

− Nem tudom, hogy vannak-e egyáltalán határaim. Ha egy darab nem öncélú, bármi beleférhet. 28 éves vagyok, elég fiatal ahhoz, hogy mindent meg akarjak ismerni, és ez éppen egy ilyen történet: mindig aktuális, nagyon sok rétegű, és mindenki megtalálhatja benne a maga igazságát – mesélte János.

Kalandvágya a motorozásban és az utazásban is felszínre tör. − Egyszer úgy mentem el egy külföldi vakrandira, hogy azt sem tudtam, tulajdonképpen kihez megyek. Egyszerűen csak vettem egy repülőjegyet és már mentem is.

Miben láthatjuk?

Soping end fáking − Spirit Színház

Chatszoba − Spirit Színház

Szeretők − Spirit Színház

Kapcsolódó Cikkek

  • Jamie Foxx budapesti WC-ben parádézott

    Jamie Foxx budapesti WC-ben parádézott

    Úgy tűnik, január az Oscar-díjas sztárok hava Budapesten. Az év első hetében ugyanis Jennifer Lawrence landolt Ferihegyen, a múlt héten pedig Jamie Foxx posztolt egy reptéri WC-ből.

  • Ennyire szexi nő lett Stallone lánya – Fotók!

    Ennyire szexi nő lett Stallone lánya – Fotók!

    A Love Magazine-ban pózolt falatnyi fehérneműben Sylvester Stallone 18 éves lánya, Sistine. A fiatal modell egy kicsit sem szégyenlős, ugyanis nem a mostani volt az első alkalom, hogy megmutatta tökéletesen kidolgozott testét.