2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XI.kerület

Hazahozták az ünnep hangjait

Advent Pertisék22

Egri Mónika és Pertis Attila adventi koncertjére Karsay Ferenc polgármester (középen) is kíváncsi volt

A Budafokról származó, ma Bécsben élő Pertis Attila és felesége, Egri Mónika zongoraművész házaspár hazajött, hogy advent első vasárnapján a helyi közönségnek játsszon a Vojnovich-Huszár-villában. Az Egri–Pertis duó a várakozás és a készülődés időszakától egészen a karácsonyi hangokig vezette el a zenében a hallgatóságot. Ünnepi muzsika legközelebb december 19-én és 20-án csendül fel itt a Fodor Kamaraegyüttes karácsonyi koncertjén, amelyen a Nádasdy Művészeti Iskola igazgatóhelyettese, Puskás Csaba trombitál.

Advent pERTIS KONCERT22

Az Egri–Pertis duót nagy szeretettel fogadta az itthoni közönség

Advent Pertisék még22

Egri Mónika és Pertis Attila négykezest játszott

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.