2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb XI.kerület

Hazahozták az ünnep hangjait

Advent Pertisék22

Egri Mónika és Pertis Attila adventi koncertjére Karsay Ferenc polgármester (középen) is kíváncsi volt

A Budafokról származó, ma Bécsben élő Pertis Attila és felesége, Egri Mónika zongoraművész házaspár hazajött, hogy advent első vasárnapján a helyi közönségnek játsszon a Vojnovich-Huszár-villában. Az Egri–Pertis duó a várakozás és a készülődés időszakától egészen a karácsonyi hangokig vezette el a zenében a hallgatóságot. Ünnepi muzsika legközelebb december 19-én és 20-án csendül fel itt a Fodor Kamaraegyüttes karácsonyi koncertjén, amelyen a Nádasdy Művészeti Iskola igazgatóhelyettese, Puskás Csaba trombitál.

Advent pERTIS KONCERT22

Az Egri–Pertis duót nagy szeretettel fogadta az itthoni közönség

Advent Pertisék még22

Egri Mónika és Pertis Attila négykezest játszott

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.