EUR: 310,25 Ft
CHF: 258,82 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Program

Hazai fotósokat ihletett a MinDig TV

Kiállítás nyílt az Akvárium Klubban a MinDig Veled! fotópályázat 30 legjobban sikerült pályaművéből. Az 1 millió letöltésszámmal rendelkező MinDig TV Applikációt üzemeltető Antenna Hungária 2015. október 9-én hirdette meg felhívását, melyre olyan egyedi fotókat, selfie-ket várt a vállalat, melyek egyértelműen példázzák a multiscreen tévézés legnagyobb előnyét, a mobilitást.

A pályázatra több mint  mint 150 kép érkezett, profi és amatőr fotósoktól egyaránt. Tóth András, az Antenna Hungária kommunikációs igazgatója hozzátette: „Örömünkre szolgál, hogy a pályázatunk megmozgatta a pályázók fantáziáját, ugyanis ötletesebbnél ötletesebb fotók érkeztek”A zsűri végül 5 díjat osztott ki, a fődíjat Veres András:Elmerülve című munkája nyerte vízalatti fotójával.


DSC_3255Tóth hozzáfűzte, hogy  büszkén osztotta meg a közönséggel, hogy hazánkban is terjedőben van a legújabb, többképernyős tévénézési trend, a magyar felnőtt internetezők 80%-a használ már legalább egy másik eszközt is a tévé mellett vagy helyett mozgóképes médiatartalom fogyasztására. A legfrissebb kutatások szerint (eNET, 2015) hazánkban a tablettel rendelkező felnőtt netezők 40%-a néz meg okoseszközén élő vagy korábbi tévéműsort.

Kapcsolódó Cikkek

  • Olga Tobreluts: Nyári kert

    Olga Tobreluts: Nyári kert

    Olga Tobrelutsnak, az orosz médiaművészet megalapítójának 2015-ös Ludwig Múzeumban rendezett Abszolút szépség – Szentpétervári Új Akadémizmus kiállításon történő bemutatkozása, 2017-ben a Műcsarnokban és a debreceni MODEM-ben rendezett egyéni kiállításai után most a nemzetközi UVG Galériában nyílik nagyszabású kiállítása Nyári kert címmel 2018.

  • Zana nélkül mit érek én – a József Attilában

    Zana nélkül mit érek én – a József Attilában

    Nem mindennapi előadásra készülnek a Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A „Zana nélkül mit érek én?” című műsorban Zana József mellett színpadra lépnek a művész vendégei, Koós János, Dékány Sarolta, Karda Bea, valamint Körmendi Péter és kisegyüttese.