EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 23., vasárnap
Gyöngyi

Program

Hazai fotósokat ihletett a MinDig TV

Kiállítás nyílt az Akvárium Klubban a MinDig Veled! fotópályázat 30 legjobban sikerült pályaművéből. Az 1 millió letöltésszámmal rendelkező MinDig TV Applikációt üzemeltető Antenna Hungária 2015. október 9-én hirdette meg felhívását, melyre olyan egyedi fotókat, selfie-ket várt a vállalat, melyek egyértelműen példázzák a multiscreen tévézés legnagyobb előnyét, a mobilitást.

A pályázatra több mint  mint 150 kép érkezett, profi és amatőr fotósoktól egyaránt. Tóth András, az Antenna Hungária kommunikációs igazgatója hozzátette: „Örömünkre szolgál, hogy a pályázatunk megmozgatta a pályázók fantáziáját, ugyanis ötletesebbnél ötletesebb fotók érkeztek”A zsűri végül 5 díjat osztott ki, a fődíjat Veres András:Elmerülve című munkája nyerte vízalatti fotójával.

DSC_3255Tóth hozzáfűzte, hogy  büszkén osztotta meg a közönséggel, hogy hazánkban is terjedőben van a legújabb, többképernyős tévénézési trend, a magyar felnőtt internetezők 80%-a használ már legalább egy másik eszközt is a tévé mellett vagy helyett mozgóképes médiatartalom fogyasztására. A legfrissebb kutatások szerint (eNET, 2015) hazánkban a tablettel rendelkező felnőtt netezők 40%-a néz meg okoseszközén élő vagy korábbi tévéműsort.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.