EUR: 309,33 Ft
CHF: 288,05 Ft
2017. január 22., vasárnap
Artúr, Vince

Program

Hazai fotósokat ihletett a MinDig TV

Kiállítás nyílt az Akvárium Klubban a MinDig Veled! fotópályázat 30 legjobban sikerült pályaművéből. Az 1 millió letöltésszámmal rendelkező MinDig TV Applikációt üzemeltető Antenna Hungária 2015. október 9-én hirdette meg felhívását, melyre olyan egyedi fotókat, selfie-ket várt a vállalat, melyek egyértelműen példázzák a multiscreen tévézés legnagyobb előnyét, a mobilitást.

A pályázatra több mint  mint 150 kép érkezett, profi és amatőr fotósoktól egyaránt. Tóth András, az Antenna Hungária kommunikációs igazgatója hozzátette: „Örömünkre szolgál, hogy a pályázatunk megmozgatta a pályázók fantáziáját, ugyanis ötletesebbnél ötletesebb fotók érkeztek”A zsűri végül 5 díjat osztott ki, a fődíjat Veres András:Elmerülve című munkája nyerte vízalatti fotójával.

DSC_3255Tóth hozzáfűzte, hogy  büszkén osztotta meg a közönséggel, hogy hazánkban is terjedőben van a legújabb, többképernyős tévénézési trend, a magyar felnőtt internetezők 80%-a használ már legalább egy másik eszközt is a tévé mellett vagy helyett mozgóképes médiatartalom fogyasztására. A legfrissebb kutatások szerint (eNET, 2015) hazánkban a tablettel rendelkező felnőtt netezők 40%-a néz meg okoseszközén élő vagy korábbi tévéműsort.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Január 25-én tartja következő előadását a Kazán István Kamaraszínház, amely Sárdi Mária: Kislány a pokolban című életrajzi könyvéből készült. Tíz éve töretlen sikert arat a nézőknél de csak ritkán lehet látni, mert mint Kriszt Lászlótól, a darab rendezőjétől megtudtuk, nincs nagy igény a holokauszt drámákra, ezért játsszák csak ritkán, de amiket előleg megnézett, azokról is lesújtó volt a véleménye.

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.