EUR: 304,40 Ft
CHF: 272,75 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Program

Hazai fotósokat ihletett a MinDig TV

Kiállítás nyílt az Akvárium Klubban a MinDig Veled! fotópályázat 30 legjobban sikerült pályaművéből. Az 1 millió letöltésszámmal rendelkező MinDig TV Applikációt üzemeltető Antenna Hungária 2015. október 9-én hirdette meg felhívását, melyre olyan egyedi fotókat, selfie-ket várt a vállalat, melyek egyértelműen példázzák a multiscreen tévézés legnagyobb előnyét, a mobilitást.

A pályázatra több mint  mint 150 kép érkezett, profi és amatőr fotósoktól egyaránt. Tóth András, az Antenna Hungária kommunikációs igazgatója hozzátette: „Örömünkre szolgál, hogy a pályázatunk megmozgatta a pályázók fantáziáját, ugyanis ötletesebbnél ötletesebb fotók érkeztek”A zsűri végül 5 díjat osztott ki, a fődíjat Veres András:Elmerülve című munkája nyerte vízalatti fotójával.

DSC_3255Tóth hozzáfűzte, hogy  büszkén osztotta meg a közönséggel, hogy hazánkban is terjedőben van a legújabb, többképernyős tévénézési trend, a magyar felnőtt internetezők 80%-a használ már legalább egy másik eszközt is a tévé mellett vagy helyett mozgóképes médiatartalom fogyasztására. A legfrissebb kutatások szerint (eNET, 2015) hazánkban a tablettel rendelkező felnőtt netezők 40%-a néz meg okoseszközén élő vagy korábbi tévéműsort.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újdonságok a STRAND Fesztiválon

  Újdonságok a STRAND Fesztiválon

  Egy hónap múlva ilyenkor már Zamárdiban süttethetjük a hasunkat az ötödik STRAND Fesztiválon, ahol a hazai- és külföldi sztárok listája ismét nagyon színesnek ígérkezik. Rúzsa Magdi, a Hősök vagy a Punnany Massif mellett olyan világhírű nevek lépnek színpadra, mint John Newman vagy Parov Stelar.

 • Kompkoncertek a Balaton közepén

  Kompkoncertek a Balaton közepén

  A MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat népszerű programja idén mindhárom koncertjével újat mutat: egy világsztárral, Stereo MC’s-zel, egy családi koncerttel, az Alma együttessel és egy különleges rockkoncerttel, a Tankcsapda bulijával futnak ki a kompok Tihanyból, így három igazán különleges produkció részesei lehetnek, akik részt vesznek a Balaton közepén megrendezett kompkoncertek valamelyikén.

 • Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies családi fesztiválja

  Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies családi fesztiválja

  Az Anna and the Barbies idén ötödjére szervezi meg négynapos fesztiválját, amely Ópusztaszeren lesz augusztus 1-4 között. A fesztivál továbbra is a szabadságot, és az természetes emberi interakciók fontosságát hirdeti, Négy nap, a természet érinthető közelségében, andalgás a pusztában, holdimádás, naptámadás, csillagok örökbefogadása, véget nem érő karnevál az éjszakában!