2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb

Hetvenötmilliót nyerhet a Boldog karácsonyt! sorsjeggyel

L3209 Hungary Boldoc Karacsonyt Op1Egyre népszerűbb a Szerencsejáték Zrt. Boldog karácsonyt! elnevezésű sorsjegye. Ezzel nemcsak pénzt nyerhetünk, de a lottótársaság hatmillió forinttal támogatja a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány munkáját is.

− Az Alapítvány a kapott hatmillió forintból elsősorban leukémiás gyermekek otthonaiban szeretne minél több steril szobát kialakítani. Mindezt különböző burkolóanyagok, falfestékek, új bútorzat, egyéb lakberendezési cikkek, háztartási gépek megvásárlásával tehetjük majd − mondta Bajzát Krisztián kuratóriumi elnök.

A Szerencsejáték Zrt. évek óta forgalmaz olyan sorsjegyeket, amelyeknek bevételéből valamilyen hasznos társadalmi ügy mellé áll. A mostani Boldog karácsonyt! sorsjegyből 1,8 millió darabot bocsátottak ki, amivel több mint 2,4 milliárd forintos nyeremény érhető el. Ebben benne van a főnyeremény összege is, egy szerencsés egyetlen szelvénnyel 75 millió forintot vihet el!

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.