EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 21., szombat
Orsolya

Sport

Homofóbia miatt eltiltás az NBA sztárnak

Homofób megnyilvánulásért egymeccses eltiltást kapott Rajon Rondo, az észak-amerikai bajnokságban (NBA) szereplő Sacramento Kings kosarasa.

A Bostonnal 2008-ban bajnok irányító december 3-án, a volt csapata elleni mérkőzésen melegeket sértő megjegyzést tett Bill Kennedy játékvezetőre, aki nyíltan felvállalta homoszexualitását.

A 29 éves, négyszeres All Star-válogatott játékos elnézést kért szavaiért, és a meccs felfokozott hangulatával magyarázta azokat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.