EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Johnny Depp a legtúlfizetettebb filmsztár

Johnny Depp volt a legtúlfizetettebb hollywoodi színész 2015-ben a Forbes pénzügyi magazin összesítése szerint.

A sztárgázsik és a filmek jegybevételének egybevetésével kialakult rangsor szerint a híresség legutóbbi filmjei mindössze 1,2 dollárt hoztak vissza a neki fizetett minden dollárból. Tavaly Adam Sandler szerepelt az összesítés élén, idén azonban őt kihagyták a szerkesztők, mert televíziós munkája is volt.

2015-ben Denzel Washington lett a második 6,5 dollárral, Liam Neeson a harmadik 7,2 dollárral, Will Smith a negyedik 8,6 dollárral. A listán szerepel még Christian Bale is (9,2 dollár), Channing Tatum (10,8), Brad Pitt (12), Ben Affleck (12,3) és Tom Cruise (13,6).

A Forbes szerint a legjobb befektetés a stúdiók számára Chris Evans, akit többek közt Amerika kapitányként ismerhet a közönség. A színész filmjei minden egyes rá fordított dollár után 181,8 dollárt hoztak.

A Forbes legutóbbi három, 2015 júniusig bemutatott filmjüket figyelembe véve rangsorolta a színészeket, de nem vette számításba az animációs filmekben való részvételüket, illetve azokat az alkotásokat, amelyben csak apró szerepben tűntek fel vagy kétezernél kevesebb moziban vetítettek.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.