2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Johnny Depp a legtúlfizetettebb filmsztár

Johnny Depp volt a legtúlfizetettebb hollywoodi színész 2015-ben a Forbes pénzügyi magazin összesítése szerint.

A sztárgázsik és a filmek jegybevételének egybevetésével kialakult rangsor szerint a híresség legutóbbi filmjei mindössze 1,2 dollárt hoztak vissza a neki fizetett minden dollárból. Tavaly Adam Sandler szerepelt az összesítés élén, idén azonban őt kihagyták a szerkesztők, mert televíziós munkája is volt.


2015-ben Denzel Washington lett a második 6,5 dollárral, Liam Neeson a harmadik 7,2 dollárral, Will Smith a negyedik 8,6 dollárral. A listán szerepel még Christian Bale is (9,2 dollár), Channing Tatum (10,8), Brad Pitt (12), Ben Affleck (12,3) és Tom Cruise (13,6).

A Forbes szerint a legjobb befektetés a stúdiók számára Chris Evans, akit többek közt Amerika kapitányként ismerhet a közönség. A színész filmjei minden egyes rá fordított dollár után 181,8 dollárt hoztak.

A Forbes legutóbbi három, 2015 júniusig bemutatott filmjüket figyelembe véve rangsorolta a színészeket, de nem vette számításba az animációs filmekben való részvételüket, illetve azokat az alkotásokat, amelyben csak apró szerepben tűntek fel vagy kétezernél kevesebb moziban vetítettek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

  Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

  Korda György habár vallásos családban nevelkedett, egészen addig nem tartotta magát igazán hívőnek, mígnem három évvel ezelőtt az intenzív osztályon fekve a Jóisten kezébe nem adta a sorsát.

 • Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

  Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

  Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.

 • Egyedül ballagott el Marci

  Egyedül ballagott el Marci

  Mátraszentimre híresen kicsi település és az ottani általános iskolába is csupán 26 fő jár. Közülök pedig csak egyetlen diák, Nagy Márton alkotta a nyolcadik osztály, így az ünnepélyes ballagáson Marci egyedül ballagott.