EUR: 307,88 Ft
CHF: 287,31 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Külföld

Johnny Depp felesége bíróság elé áll

Tokió, 2015. július 16.
A 2015. január 26-án készült felvételen Johnny Depp amerikai színész (b) párja, Amber Heard amerikai színésznő társaságában a Mortdecai című filmjének népszerűsítésére érkezik Tokióba. Akár tíz év börtönbüntetést, vagy 100 ezer ausztrál dollár (20,9 millió forint) pénzbírságot is kaphat Amber Heard, aki ellen vádat emeltek Ausztráliában, amiért az ország biobiztonsági törvényeit megsértve 2015. áprilisban becsempészte az országba két kutyájukat, hogy meglátogassa az ott forgató férjét. A színésznőnek szeptemberben bíróság elé kell állnia Queenslandben. (MTI/AP/Kambajasi Sidzuo)

Johnny Depp amerikai filmsztár felesége, Amber Heard színésznő személyesen akar az ausztrál bíróság elé állni jövőre, amikor a kutyáik illegális bevitelével elkövetett törvénysértési ügyet tárgyalják.

A karanténtörvény megsértése miatti eljárás időpontját egyelőre nem tudni – idézte az abc.net ausztrál hírportál Joan White bírót, aki egy southporti meghallgatáson nyilatkozott a sajtónak.

A 29 éves színésznőt azzal vádolják, hogy illegálisan, az ország biobiztonsági törvényeit megszegve csempészte be Ausztráliába két yorkshire terrierjét, Boo-t és Pistolt egy magánrepülőgép fedélzetén, amikor meglátogatta a Karib-tenger kalózai ötödik epizódját forgató férjét.

Heard ügyvédje azt közölte a southporti bírósággal hétfőn, hogy kliense szeretné, ha a tárgyalás a jövő év elején lenne. Az ausztrál ügyészség 12 tanút fog a bíróság elé idézni, nevük egyelőre nem ismeretes, de az ausztrál lapok szerint egyikük Depp lehet.

Joan White bíró szerint az év eleji tárgyalás kérését a bíróságok leterheltsége miatt nehéz lesz teljesíteni.

A színésznő akár tíz év börtönbüntetést vagy 100 ezer ausztrál dollár (20,9 millió forint) pénzbírságot is kaphat a kiskutyák beviteléért.

(http://www.abc.net.au/news/2015-12-07/boo-and-pistol-amber-heard-requests-early-trial-biosecurity/7006708)

Kapcsolódó Cikkek