EUR: 307,26 Ft
CHF: 283,16 Ft
2016. október 21., péntek
Orsolya

Belföld

Jónak lenni mindig jó! – Átadták a közmédia dolgozóinak ajándékait

A Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakói kapták a közmédia dolgozói által a Jónak lenni jó! jótékonysági kampányhoz kapcsolódóan összegyűjtött ajándékokat, amelyeket Bényi Ildikó műsorvezető adott át a gyerekeknek.

A több mint száz ajándékot hétfőn vitték el a gyermekotthonba – közölte az MTVA sajtóosztálya a Facebook közösségi portálon.

“Úgy gondolom, hogy az embernek tudnia kell adni, a szónak mindenféle értelmében. Tudjuk, hogy a gyermekotthonokban nevelkedő gyerekeknek nem jut annyi, mint a rendezett családi környezetben élő kortársaiknak, ezért jóleső érzés volt hozzátenni a karácsonyukhoz azt, amit összegyűjtöttünk” – fogalmazott Bényi Ildikó.

Az ajándékok ünnepélyes átadásán jelen volt Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke. A közmédia Jónak lenni jó! kampánya idén ugyanis a gyermekmentő szolgálatot támogatta.

Edvi Péter azt mondta: “Nagyon örülök, hogy a közmédia bennünket támogatott idén, és felhívásukra 58 ezer, egyvárosnyi ember nyújtott anyagai segítséget a munkánkhoz, a gyerekek gyógyításához, fejlesztéséhez. Külön kiemelendő, hogy mindemellett az MTVA munkatársai ajándékokat gyűjtöttek a gyermekotthonban élők részére”.

A felajánlásokból, valamint a nézői és vállalati adományokból a műsor történetében az eddigi legmagasabb összeg, csaknem 225 millió forint gyűlt össze idén.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szél Bernadett megint beszólt Gyurcsányéknak

  Szél Bernadett megint beszólt Gyurcsányéknak

  Dübörög a cicaharc az LMP-s Szél Bernadett és a DK-t elnöklő Gyurcsány Ferenc között. Most előbbin volt a sor, hogy odaüssön: a zöldpárt társelnöke gyakorlatilag ingyenélőnek nevezte a DK politikusait.

 • Fantommegállóra bukkantunk Óbudán

  Fantommegállóra bukkantunk Óbudán

  Közel s távol sehol lakóház, egyik oldalról vízelvezető csatorna, másik oldalról vasúti töltés határolja a 106-os autóbusz Pók utcai megállóját.

 • Újabb robbantásra készült a körúti merénylő?

  Újabb robbantásra készült a körúti merénylő?

  További pokolgépek készítéséhez használatos anyagokra bukkanhattak a zsaruk P. László, a Teréz körúti robbantással gyanúsított fiatalember lakóhelyén, a Zala megyei Karmacson – értesült a Lokál.