2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Külföld

Karácsonyi tornádó szedi áldozatait az Egyesült Államokban

Tizenegyre nőtt csütörtökre a karácsonyi tornádók halálos áldozatainak száma az Egyesült Államokban, a szentestét családok ezrei töltötték áram nélkül.

A legtöbben – heten – Mississippi államban vesztették életüket, köztük egy hétéves fiú, akinek halálát az okozta, hogy egy tornádó tölcsére felkapta és összetörte az autót, amelyben a gyerek ült. Tennessee államban hárman haltak meg a viharok miatt, Arkansasban egy ember vesztette életét. A sérültek számáról nincs pontos adat, de több tucatnyian lehetnek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    A Bridgtonban élő póni olyan betegséggel küzd ami nagyon kevés fajtársát érinti. Richard a ló pénisze teljesen elrákosodott. Ahhoz, hogy megmentsék az állat életét online gyűjtésbe kezdtek gondozói, hogy elég pénzt szerezzenek az állat műtétjére, ami során új hímvesszőt kapna a beteg testrésze helyett.

  • Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több amerikai színész, többek közt Rebecca Hall, Greta Gerwig, Ellen Page, határolódik el Woody Allentől és legújabb filmjétől a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádak felelevenítése nyomán.