EUR: 305,43 Ft
CHF: 276,44 Ft
2017. július 21., péntek
Dániel, Daniella

Belföld

“Kárász nyelvkivágást érdemelne” – kiakadtak a Star Wars rajongók

Több száz rajongót dühített fel Kárász Róbert. A műsorvezető tegnap a Star Wars díszbemutatóján járt, ma reggel pedig a Mokkában egy fontos részletet árult el a filmből. A kommentelők a “torkának estek”, van aki szerint ezért nyelvkivágást érdemelne.

Spoiler – így nevezik azt, amikor egy film, sorozat, vagy épp egy könyv fontos részletét árulják el, ami a végkifejlet szempontjából is fontos. Ha van valami, amivel a rajongókat ki lehet hozni a sodrukból, akkor az pont a spoiler, amit ma reggel Kárász Róbert elkövetett. A műsorvezető egy olyan részletet árult el a már most rekordokat döntő Star Wars filmmel kapcsolatban, ami a kritikusok szerint olyan jelentőségű, mint amikor kiderült, hogy Luke és Leia testvérek.

Kárász róbert

Fotó: Facebook

Ráadásul a filmet tegnap éjféltől kezdték el vetíteni, így a nézők többsége még nem is látta. Ezek után nem csoda, hogy a rajongók éktelen haragra gerjedtek, rengetegen írtak “kedvességeket” a műsorvezető Facebook oldalára. Még az egyik humorista, Bruti is.

“Gratulálok a reggeli Star Wars spoileredhez, meg ,hogy elk**od x ezer ember szórakozását. Igazán szép munka”

 

Van, aki szerint egyenesen nyelvkivágást érdemelne Kárászt.

“Hát én a szerencsés kevés közé tartozva már láttam, de szerintem ez amit ő művelt legalább egy nyelvkivágást érdemelne.”

star wars nagy

 

Sokan nem tudták csalódottságukat leplezni..

“Te h*lye barom legalább kérj nyilvánosan is elnézést, azon sok-sok ezer embertől, akiktől elvetted azt a pillanatot amire hónapok, sőt, évek óta vártak te nagyon h*lye!”

 

Kerestük a műsorvezetőt – aki valószínűleg nem gondolta, hogy a rajongók ennyire kiakadnak – de eddig még nem sikerült elérnünk.

 

Kíváncsi vagy mennyit változtak a Star Wars szereplői? Katt IDE!

Kapcsolódó Cikkek

 • Több mint félmilliárd nemzetiségi táboroknak és civileknek

  Több mint félmilliárd nemzetiségi táboroknak és civileknek

  Idén 360 millió forintos támogatást kapnak nemzetiségi gyermektáborok, egy pályázat pedig összesen több mint 180 milliót juttat civil szervezeteknek – mondta Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

 • A nyugdíjas-szövetkezetek lehetőséget adnak a munkára

  A nyugdíjas-szövetkezetek lehetőséget adnak a munkára

  A nyugdíjas-szövetkezetek megteremtik a lehetőségét annak, hogy nyugdíjba vonulásuk után is dolgozni tudjanak azok, akik még kedvet és energiát éreznek ehhez – mondta a stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Campus Fesztivál: Több mint száz program a második napon

  Campus Fesztivál: Több mint száz program a második napon

  A Campus Fesztivál második napján, pénteken több mint száz program várja az érdeklődőket a debreceni Nagyerdőbe: mások mellett a The Prodigy, a Kowalsky meg a Vega, Rúzsa Magdi, a Brains és a Kiscsillag is koncertezik – jelezte a fesztivál sajtófőnöke pénteken az MTI-nek.

 • Családbarát minősítési programot indít a kormány

  Családbarát minősítési programot indít a kormány

  Az élet minden területére kiterjedő családbarát minősítési programot indít a kormány jövőre – közölte pénteken Tusnádfürdőn Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) államtitkára.