EUR: 307,13 Ft
CHF: 281,56 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Belföld

“Kárász nyelvkivágást érdemelne” – kiakadtak a Star Wars rajongók

Több száz rajongót dühített fel Kárász Róbert. A műsorvezető tegnap a Star Wars díszbemutatóján járt, ma reggel pedig a Mokkában egy fontos részletet árult el a filmből. A kommentelők a “torkának estek”, van aki szerint ezért nyelvkivágást érdemelne.

Spoiler – így nevezik azt, amikor egy film, sorozat, vagy épp egy könyv fontos részletét árulják el, ami a végkifejlet szempontjából is fontos. Ha van valami, amivel a rajongókat ki lehet hozni a sodrukból, akkor az pont a spoiler, amit ma reggel Kárász Róbert elkövetett. A műsorvezető egy olyan részletet árult el a már most rekordokat döntő Star Wars filmmel kapcsolatban, ami a kritikusok szerint olyan jelentőségű, mint amikor kiderült, hogy Luke és Leia testvérek.

Kárász róbert

Fotó: Facebook

Ráadásul a filmet tegnap éjféltől kezdték el vetíteni, így a nézők többsége még nem is látta. Ezek után nem csoda, hogy a rajongók éktelen haragra gerjedtek, rengetegen írtak “kedvességeket” a műsorvezető Facebook oldalára. Még az egyik humorista, Bruti is.

“Gratulálok a reggeli Star Wars spoileredhez, meg ,hogy elk**od x ezer ember szórakozását. Igazán szép munka”

 

Van, aki szerint egyenesen nyelvkivágást érdemelne Kárászt.

“Hát én a szerencsés kevés közé tartozva már láttam, de szerintem ez amit ő művelt legalább egy nyelvkivágást érdemelne.”

star wars nagy

 

Sokan nem tudták csalódottságukat leplezni..

“Te h*lye barom legalább kérj nyilvánosan is elnézést, azon sok-sok ezer embertől, akiktől elvetted azt a pillanatot amire hónapok, sőt, évek óta vártak te nagyon h*lye!”

 

Kerestük a műsorvezetőt – aki valószínűleg nem gondolta, hogy a rajongók ennyire kiakadnak – de eddig még nem sikerült elérnünk.

 

Kíváncsi vagy mennyit változtak a Star Wars szereplői? Katt IDE!

Kapcsolódó Cikkek

 • Kőszegi Tamás, a bukott HÖK-ös

  Kőszegi Tamás, a bukott HÖK-ös

  Fénylő üstökösként robbantak a hazai politikai életbe, de a választók előtt „sötét lovak” a Momentum Mozgalom ifjú vezetői. Sorozatunkban bemutatjuk a Momentum valódi arcait, akik fiatalságuk ellenére is őriznek már csontvázakat szekrényeikben.

 • Migránsok terrorizálják a nőket Párizsban

  Migránsok terrorizálják a nőket Párizsban

  Megszállták a muszlim férfiak Párizs egyik belvárosi részét. A migránsok nemcsak beszólnak, hanem erőszakoskodnak is a nőkkel, akik már úgy járnak haza a munkából, hogy egy metrómegállóval hamarabb leszállnak és taxiba ülnek.

 • Óriási támogatást kapnak a családok

  Óriási támogatást kapnak a családok

  A kormány tovább emeli a családi adókedvezmény mértékét, ennek középpontjába a kétgyermekes családokat állítják – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Családok Budapesti Világtalálkozójának első napján megrendezett demográfiai fórumon, ahol ismertette a kormány előző napi ülésén elfogadott, gyermekvállalást ösztönző akciótervet.

 • Botka le akarja bontani a kerítést

  Botka le akarja bontani a kerítést

  Hatalomra kerülése után lebontaná a szerb–magyar határon létesített technikai határzárat Botka László, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje, aki erről a Reuters hírügynökségnek adott interjúban beszélt.