EUR: 312,81 Ft
CHF: 260,96 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb

Könyv: Lakatos Levente: Szeress jobban!

LakatosLevente_SzeressJobban_300dpiLakatos Levente évekkel ezelőtt honosította meg az erotikus thriller műfaját hazánkban. Tette mindezt úgy, hogy elkerülte az amerikai társaira jellemző sablonos dramaturgiát és esetlen párbeszédeket. Könyveivel dupla bravúrt hajt végre: trendivé teszi az olvasást az okostelefonokon felnövő generáció számára is, továbbá hiteles korképet ad a mai Magyarországról. Az író most első sikerregényének, a Barbibébinek a folytatását készítette el, melyben Barbit a lehetőségek városáig, New Yorkig üldözi a múltja, ott igyekszik új életet kezdeni, tervei azonban sorra kudarcba fulladnak. A huszonéves lány vaskos hazugságokba burkolózva él, mígnem egy baljós éjszakán találkozik egy titokzatos, még nálánál is súlyosabb lelki terhet hurcoló férfival. Az előző kötetben megismert Krisz öt éve tartó, tökéletesen gondtalannak hitt párkapcsolata egyik pillanatról a másikra összeomlik. A kiábrándult fiú New Yorkba menekül, hogy tisztázza felkavart érzéseit. Éppen amikor a háta közepére sem kívánja a társaságot, a sors egy nem várt idegennel sodorja össze.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.