EUR: 313,00 Ft
CHF: 261,52 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Külföld

Lövöldözés egy amerikai bevásárlóközpontban

Lövöldözéssé fajult egy vita egy zsúfolt bevásárlóközpontban az Egyesült Államokban csütörtökön, többen megsérültek, a rendőrség egy fegyveres férfit lelőtt – jelentették amerikai televíziótársaságok.

Az Észak-Karolina állambeli Charlotte egyik bevásárlóközpontjában dördültek el a lövések az év egyik legforgalmasabb napján, helyi idő szerint kora délután.


A televízió híradása szerint egy társaság tagjai vitába keveredtek egy férfival, s ahogy a vita elmérgesedett, egyikük fegyvert rántott. Egy ember lőtt sérüléseket szenvedett a lábán, a fegyverest egy rendőr lelőtte.

A WBTV helyi televíziótársaság beszámolója szerint a vásárlók pánikszerűen menekültek az épületből, a környéken emiatt átmenetileg leállt a forgalom.

Az egyik üzlet alkalmazottai a CNN televíziónak azt mondták, hogy nagyon sok vásárló tartózkodott a boltokban, amikor a lövöldözés történt. Az alkalmazottak a lövéseket hallva bezárták az üzletek bejárati ajtaját és a hátsó ajtón kikísérték a vásárlókat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Orgia közben csapott le a rendőrség

  Orgia közben csapott le a rendőrség

  Thaiföldön virágzik a szexturizmus. Nincs olyan perverz kívánság, amit az erre kihegyezett üzletág ne tudna kielégíteni. A napokban azonban a Ban Tulip Hotelben Dél-Pattayán több, mint 20 embert állítottak elő, amikor egy kemény orgiát szakítottak félbe az egyenruhások.

 • A nap képe: Világjáró vizsla

  A nap képe: Világjáró vizsla

  Bemutatjuk Whiskyt, a négyéves vadászebet, aki gazdájával már szinte az egész világ összes mesebeli táját bejárta. Gazdája, Adele imádja a természetet, így nem csoda, hogy hűséges társával, a magyar vizslával egyre több lélegzetelállító helyre igyekeznek eljutni.

 • Morvai elítélte Macron terveit

  Morvai elítélte Macron terveit

  Morvai Krisztina, Európai Parlamenti képviselő Strasbourgban, az Európai Parlament ülésén szólalt fel Emmanuel Macron francia elnök Európai Egyesült Államok víziója ellen és állt ki a nemzetek Európája mellett.