EUR: 309,50 Ft
CHF: 289,18 Ft
2017. március 25., szombat
Irén, Írisz

Külföld

Lövöldözés egy amerikai bevásárlóközpontban

Lövöldözéssé fajult egy vita egy zsúfolt bevásárlóközpontban az Egyesült Államokban csütörtökön, többen megsérültek, a rendőrség egy fegyveres férfit lelőtt – jelentették amerikai televíziótársaságok.

Az Észak-Karolina állambeli Charlotte egyik bevásárlóközpontjában dördültek el a lövések az év egyik legforgalmasabb napján, helyi idő szerint kora délután.

A televízió híradása szerint egy társaság tagjai vitába keveredtek egy férfival, s ahogy a vita elmérgesedett, egyikük fegyvert rántott. Egy ember lőtt sérüléseket szenvedett a lábán, a fegyverest egy rendőr lelőtte.

A WBTV helyi televíziótársaság beszámolója szerint a vásárlók pánikszerűen menekültek az épületből, a környéken emiatt átmenetileg leállt a forgalom.

Az egyik üzlet alkalmazottai a CNN televíziónak azt mondták, hogy nagyon sok vásárló tartózkodott a boltokban, amikor a lövöldözés történt. Az alkalmazottak a lövéseket hallva bezárták az üzletek bejárati ajtaját és a hátsó ajtón kikísérték a vásárlókat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • EU-csúcs: Aláírták az évfordulós nyilatkozatot

    EU-csúcs: Aláírták az évfordulós nyilatkozatot

    Az Európai Unió tagországainak állam-, illetve kormányfői, valamint az uniós központi intézmények vezetői szombaton délelőtt Rómában aláírták azt a közös nyilatkozatot, amelyben kiállnak az unión belüli együttműködés folytatása, az EU előtt álló példátlan kihívások jövőbeni közös kezelése mellett.

  • EU-csúcs – Lezárták Róma központját

    EU-csúcs – Lezárták Róma központját

    Üres szellemvárosra emlékeztet az olasz főváros központja, amelyet szombaton teljesen lezártak még a gyalogosforgalom előtt is a Római Szerződés aláírásának 60.