EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 23., vasárnap
Gyöngyi

Külföld

Lövöldözés egy amerikai bevásárlóközpontban

Lövöldözéssé fajult egy vita egy zsúfolt bevásárlóközpontban az Egyesült Államokban csütörtökön, többen megsérültek, a rendőrség egy fegyveres férfit lelőtt – jelentették amerikai televíziótársaságok.

Az Észak-Karolina állambeli Charlotte egyik bevásárlóközpontjában dördültek el a lövések az év egyik legforgalmasabb napján, helyi idő szerint kora délután.

A televízió híradása szerint egy társaság tagjai vitába keveredtek egy férfival, s ahogy a vita elmérgesedett, egyikük fegyvert rántott. Egy ember lőtt sérüléseket szenvedett a lábán, a fegyverest egy rendőr lelőtte.

A WBTV helyi televíziótársaság beszámolója szerint a vásárlók pánikszerűen menekültek az épületből, a környéken emiatt átmenetileg leállt a forgalom.

Az egyik üzlet alkalmazottai a CNN televíziónak azt mondták, hogy nagyon sok vásárló tartózkodott a boltokban, amikor a lövöldözés történt. Az alkalmazottak a lövéseket hallva bezárták az üzletek bejárati ajtaját és a hátsó ajtón kikísérték a vásárlókat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Trump ismét korruptnak nevezte Hillary Clintont

    Trump ismét korruptnak nevezte Hillary Clintont

    Donald Trump egy pénteki kampányrendezvényen ismét ellenfelét, Hillary Clintont támadta, s azt hangoztatta: ha győz az elnökválasztáson, sok lehetősége lesz, hogy “utánanézzen Clintonnak”.

  • Nagy bajok a Mars expedíció körül!

    Nagy bajok a Mars expedíció körül!

    Megsemmisült az ExoMars orosz-európai űrexpedíció TGO űrszondájának Schiaparelli elnevezésű leszállóegysége, miután a Marsra történő leszállás folyamata során 2-4 kilométeres magasságból nekicsapódott a vörös bolygó felszínének – közölte az Európai Űrügynökség (ESA) egy NASA-műhold által készített felvételekre hivatkozva.