EUR: 307,70 Ft
CHF: 282,14 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Macskakiállításon találta meg az igazit Orosz Barbi

Puha tappancsok, selymes szőr, édes nyávogás. Cicás gazdik, figyelem! Óriási nemzetközi macskakiállítást szervez a Felis Hungarica december 12-én és 13-án a budapesti Campona Bevásárlóközpontban, amit Orosz Barbi műsorvezető és Gerencsér Olivér jet-ski bajnok és macskaönkéntes is nagyon vár már.

A kiállítók között lesz a Macskaárvaház Alapítvány standja is. A civil szervezet − amelynek kuratóriumi tagja Kiss Norbert hatszoros magyar bajnok, kétszeres Európa-bajnok autóversenyző is − elhozza árva állatait, akiknek gondos, szerető gazdit keresnek.

A 15 éves jet-ski bajnok Gerencsér Olivér is alig várja már a rendezvényt.

Gerencsér Olivér a világ legfiatalabb jet ski és fly board bajnoka, a Macskaárvaház Alapítvány önkéntese, aki rendszeresen látogatja Marcit, akinek legjobban a társaság és a szeretgetés hiányzik.

Gerencsér Olivér, a világ legfiatalabb jet-ski és fly board bajnoka, a Macskaárvaház Alapítvány önkéntese, aki rendszeresen látogatja Marcit, akinek a társaság és a szeretgetés hiányzik legjobban

 − Úgy döntöttem, hogy amíg tízezrével vannak megkínzott, árva macskák, közülük fogadok örökbe minél többet − mesélte Olivér. − Sajnos van egy cica, Marci, akit nem vihetek haza, őt én látogatom, hiszen még a többi macskával sem játszhat. Marci ugyanis macska-AIDS-ben szenved, ami egy súlyos immunbetegség, és kizárólag a cicákat fenyegeti.

Orosz Barbara és macskája

Orosz Barbara és Stella

Orosz Barbi szerint az a legfontosabb, hogy azonnal érezzük az összhangot a cicussal.

− Macskakiállításon szerettem bele Stellába, akkor még kölyök volt. Szerintem a tenyésztőnek köszönhető, hogy ilyen jól nevelt, már kölyökként megtanították bizonyos szabályokra, ezért is jó egy fajtatiszta cicus gazdájának lenni. Fontos, hogy megbízható tenyésztőre bízzuk magunkat − mesélte Barbi, aki természetesen a mostani kiállításra is elmegy. Stella cica egyébként tényleg különleges: amikor betörtek a műsorvezetőhöz, a cica addig nyávogott a szomszéd ajtaja előtt, amíg nem jöttek ki, hogy megnézzék, mi a baj. Sajnos a betörő azóta sem került elő, de Stella rendszeresen járőrözik, mint egy igazi házőrző.

Keretes:

Több mint 300 cica vár!

Programok

December 12., szombat:
10. 00 − kapunyitás
10.00−13.00 − bírálatok
13.30−16.00 F − fajtabemutatók
16.00 − Best in Show (a legszebb cicák kiválasztása)
19.00 − kapuzárás

December 13., vasárnap:
10.00 − kapunyitás
10.00−13.00 − bírálatok
13.30−16.00 − fajtabemutatók
16.00 − Best in Show (a legszebb cicák kiválasztása)
18.00 − kapuzárás

Kapcsolódó Cikkek

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?

 • Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex, valódi nevén Marcus Kaye, manchesteri drum’n’bass dj és producer, a műfaj egyik legismertebb alakja – számolt be róla a BBC.

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.