EUR: 305,15 Ft
CHF: 270,96 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Macskakiállításon találta meg az igazit Orosz Barbi

Puha tappancsok, selymes szőr, édes nyávogás. Cicás gazdik, figyelem! Óriási nemzetközi macskakiállítást szervez a Felis Hungarica december 12-én és 13-án a budapesti Campona Bevásárlóközpontban, amit Orosz Barbi műsorvezető és Gerencsér Olivér jet-ski bajnok és macskaönkéntes is nagyon vár már.

A kiállítók között lesz a Macskaárvaház Alapítvány standja is. A civil szervezet − amelynek kuratóriumi tagja Kiss Norbert hatszoros magyar bajnok, kétszeres Európa-bajnok autóversenyző is − elhozza árva állatait, akiknek gondos, szerető gazdit keresnek.

A 15 éves jet-ski bajnok Gerencsér Olivér is alig várja már a rendezvényt.

Gerencsér Olivér a világ legfiatalabb jet ski és fly board bajnoka, a Macskaárvaház Alapítvány önkéntese, aki rendszeresen látogatja Marcit, akinek legjobban a társaság és a szeretgetés hiányzik.

Gerencsér Olivér, a világ legfiatalabb jet-ski és fly board bajnoka, a Macskaárvaház Alapítvány önkéntese, aki rendszeresen látogatja Marcit, akinek a társaság és a szeretgetés hiányzik legjobban

 − Úgy döntöttem, hogy amíg tízezrével vannak megkínzott, árva macskák, közülük fogadok örökbe minél többet − mesélte Olivér. − Sajnos van egy cica, Marci, akit nem vihetek haza, őt én látogatom, hiszen még a többi macskával sem játszhat. Marci ugyanis macska-AIDS-ben szenved, ami egy súlyos immunbetegség, és kizárólag a cicákat fenyegeti.

Orosz Barbara és macskája

Orosz Barbara és Stella

Orosz Barbi szerint az a legfontosabb, hogy azonnal érezzük az összhangot a cicussal.

− Macskakiállításon szerettem bele Stellába, akkor még kölyök volt. Szerintem a tenyésztőnek köszönhető, hogy ilyen jól nevelt, már kölyökként megtanították bizonyos szabályokra, ezért is jó egy fajtatiszta cicus gazdájának lenni. Fontos, hogy megbízható tenyésztőre bízzuk magunkat − mesélte Barbi, aki természetesen a mostani kiállításra is elmegy. Stella cica egyébként tényleg különleges: amikor betörtek a műsorvezetőhöz, a cica addig nyávogott a szomszéd ajtaja előtt, amíg nem jöttek ki, hogy megnézzék, mi a baj. Sajnos a betörő azóta sem került elő, de Stella rendszeresen járőrözik, mint egy igazi házőrző.

Keretes:

Több mint 300 cica vár!

Programok

December 12., szombat:
10. 00 − kapunyitás
10.00−13.00 − bírálatok
13.30−16.00 F − fajtabemutatók
16.00 − Best in Show (a legszebb cicák kiválasztása)
19.00 − kapuzárás

December 13., vasárnap:
10.00 − kapunyitás
10.00−13.00 − bírálatok
13.30−16.00 − fajtabemutatók
16.00 − Best in Show (a legszebb cicák kiválasztása)
18.00 − kapuzárás

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.