2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb

Mádai Vivi: A szerencsének köszönhetem a férjem!

A gyönyörű műsorvezető nem is lehetne boldogabb. Férjével harmonikus a kapcsolatuk és kisfia, a 14 hónapos Zénó is megédesíti a mindennapjait. Vivien azt mondja, nemcsak szerencsés, de optimista is: ő az, akinél mindig félig tele van az a bizonyos pohár.

Mádai Vivien A kis herceg filmbemutatóján (Fotó: Máté Krisztián)

Mádai Vivien A kis herceg filmbemutatóján (Fotó: Máté Krisztián)

− Nem kérdés, hogy szerencsés típus vagyok. Nálam mindig félig tele van az a bizonyos pohár − kezdte Vivien.


− Hiszek a vonzás törvényében, ha jó dolgokra gondolunk, jó dolgok történnek velünk. Persze ezért tenni is kell. Minden egyes nap úgy kelek fel, hogy ma biztos történik valami pozitív esemény az életemben. Az embernek persze észre kell vennie az igazán jó dolgokat, még a legkisebbeket is. Ez a hozzáállás hozhat igazi boldogságot az életünkbe − fejtegette Vivien, aki azt sem tagadja, voltak nehéz időszakok az életében. Kisfia születése után depressziós lett, de sikerült túllendülnie ezen az időszakon. Vivien úgy érzi, a férjét is a szerencsének köszönheti.  A találkozásuk szerinte olyan volt, mint egy romantikus film egyik jelenete. A műsorvezető az M1 Balatoni Nyár című műsorának forgatása után kiment a stégre, párja pedig épp arra sétált, amikor összeakadt a tekintetük. Nem tudták levenni egymásról a szemüket. A műsorvezető szerint tökéletes pillanat volt, mindketten jókor voltak jó helyen és jó időben. Fél év után már biztosan tudták, hogy együtt akarják leélni az életüket, 2013 szentestéjén pedig Vivien igent mondott párjának. A házasság után nem váratott magára sokáig a családalapítás sem: gyönyörű kisbabájuk, Zénó már 14 hónapos.

− Most tényleg úgy érzem, hogy kerek az életem, az időm nagy részét a családommal töltöm, mert most az a legfontosabb, hogy kiélvezzem az anyaságot − tette hozzá Vivien, aki azt is elárulta, hogy nemcsak ő hisz a szerencsében, de párja is, aki rendszeresen lottózik. A műsorvezetőnek eddig még nem volt nagy nyereménye, de azt tudja, hogy mire költené lottóötöst.


− Jótékonykodnék és a családomnak is adnék belőle. Azt hiszem, én is titokban tartanám a szerencsémet, ahogy a legtöbben − nevetett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lassan befejeződik a kormányalakítás

  Lassan befejeződik a kormányalakítás

  Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) élén Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója váltja Balogh Zoltánt a hamarosan megalakuló új Orbán-kormányban – írta pénteki lapszámában a Magyar Idők, kormánypárti körökből származó információkra hivatkozva.

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.