EUR: 310,50 Ft
CHF: 259,21 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XI.kerület

Majdnem tökéletesen olyan, mint az eredeti szem!

A mindennapi életben nagyon fontos a megjelenésünk, legfőképpen az arcunk. Ha baleset vagy betegség miatt sérül, annak elfogadhatósága döntően meghatározza további életünket. Hogy a veszteség minimális legyen, és esztétikailag szinte hibátlan benyomást keltve jelenhessünk meg a környezetünkben és végezhessük a munkánkat, ebben segít a Microsonic Labor Kft., amely Magyarországon egyedüliként gyárt a társadalombiztosítás által támogatott egyéni műszemet, amely teljes mértékben manuálisan készül a szempár másik tagjának figyelembevételével.

Microsonic PR ( Fotó: Sáfár Tibor)

A műszem megközelítőleg olyan, mint az eredeti

– Az illesztéklabor épületének megvásárlásával örököltük meg a műszemgyártást. Major Miklós tulajdonos úr nem akarta elbocsátani a műszem gyártásával foglalkozó technikusokat, inkább felvette a cég profiljába a műszemkészítést is – mesélte el Pálfiné Tóth Márta.


Microsonic PR ( Fotó: Sáfár Tibor)

Az ügyfél választhat

– A műszem helyben – az egészséges szem alapján –, orvosi tisztaságú antiallergén akrilanyagból készül, amely a kézzel festett írisznek és a szemtest erezésének köszönhetően megközelítőleg olyan lesz, mint az eredeti.

Pálfiné Tóth Márta hozzátette, a műszem könnyen tisztítható, nem törékeny és évente igényelhető. Az ár 80 százalékát a társadalombiztosítás téríti, az érintett személy pedig 20 százalékot fizet. Közgyógyellátás esetén az ügyfélnek teljesen ingyenes az ellátás.


– Négy műszemkészítő technikus kollégával dolgozunk, közülük egy a betegeket ellátó Weppert Jánosné Erzsike. Szaküzletünkben barátságos környezetben, szeretettel várjuk régi és új ügyfeleinket a Bartók Béla út 41.  szám alatt. Bejelentkezni telefonon lehet a 06/1-209-6490-es telefonszámon. Fontos a vények elfogadhatósága miatt, hogy a betegek még az orvosnál ellenőrizzék a helyes felírást, amelynek az OEP előírása szerint a következőket kell tartalmaznia: egy egyéni műszem jobb vagy bal oldalra, illetve mindig csak egy műszem írható fel egy vényre.

 

Microsonic PR ( Fotó: Sáfár Tibor)
A Microsonicnál a Bartók Béla út 41. szám alatti szaküzletben barátságos környezetben várják az ügyfeleket

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.