EUR: 313,01 Ft
CHF: 267,61 Ft
2018. március 25., vasárnap
Irén, Írisz

Egyéb XVII.kerület XVIII.kerület

Megérkezett a Mikulás

Ötvenezernél is több cipősdoboz-ajándékra számít idén a jótékonysági akciót tizenkét éve életre hívó Baptista Szeretetszolgálat. Ebben az évben újdonság, hogy a felajánlók egy része nyomon követheti, melyik településre kerül az általuk elkészített csomag. A kezdeményezés lényege, hogy cipősdobozba csomagolt ajándékkal tehetjük szebbé a rászoruló gyerekek karácsonyát. A programsorozat keretében advent első hétvégéjén hazánkba érkezett Joulupukki, a lappföldi Mikulás, aki mielőtt a Deák téren üdvözölte volna a gyerekeket, a reptéren is kedveskedett ajándékkal a kicsiknek.

Budapest, 2015. november 28. Gyerekek fogadják Joulupukkit, a lappföldi Mikulást a Liszt Ferenc-repülőtéren 2015. november 28-án. MTI Fotó: Kovács Tamás


MTI Fotó: Kovács Tamás

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.