EUR: 307,76 Ft
CHF: 281,74 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb

Megváltozott munkaképességű kollégák a Szerencsejáték Zrt.-nél

A Szerencsejáték Zrt. 2003-ban hozta létre a kizárólag megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztató karitatív célú sorsjegy-értékesítő hálózatát. A 12 éves hálózat jelenleg 180 munkavállalót foglalkoztat értékesítőként 70 település több mint 130 értékesítő helyén, élelmiszerboltoktól kezdve piacokon át egészségügyi intézményekig, ahol kizárólag kaparós sorsjegyet árulnak.

A hálózat létrehozását a 25 éves Szerencsejáték Zrt. olyan társadalmi célú küldetésnek tekinti, amellyel példát mutathat más vállalatok számára a megváltozott munkaképességű munkavállalók nyílt piaci foglalkoztatásának szakszerű kialakításában és a sikeres munkahelymegtartó programok elindításában és fenntartásában.

A Szerencsejáték Zrt. 2014-ben a mozgáskorlátozottak és betegség miatt fogyatékkal élők foglalkoztatása mellett új fogyatékossági csoport felé is nyitott: a SINOSZ-szal együttműködve megteremtette a hallássérült munkavállalók alkalmazási feltételeit. 2015 tavaszán a Szerencsejáték Zrt. elnyerte a Fogyatékosság-barát Munkahely címet.

Az év másik fontos mérföldköve a Fogyatékos Emberek Világnapján aláírt háromoldalú együttműködési megállapodás, amelyet a lottótársaság, a FESZT (Fogyatékos Emberek Szervezeteinek Tanácsa) és az ONCE (Spanyol Vakok Nemzeti Szövetsége) kötött.

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.