2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb XIII.kerület

Mennyi szeretet fér egy cipős dobozba?

A Baptista Szeretetszolgálat idén is megrendezi karácsonyi ajándékgyűjtő akcióját. Aki segíteni szeretne a rászoruló gyerekeken, annak elég élelmiszerrel és ajándékkal megtölteni egy cipős dobozt és leadni a dobozgyűjtőpontokon. A dobozba lehet játékot, iskolai eszközöket, édességet, higiéniai eszközöket, könyveket, egyéb kiegészítőket csomagolni. A dobozra rá kell írni, milyen korosztály számára tartalmaz meglepetést. A cipősdoboz-akció december 18-ig tart, a kerületben négy helyszínen várják az ajándékokat. A József Attila Művelődési Központban mindennap 8 és 20 óra között, az  Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban 9 és 22 óra között, a Fáy utcai Oxygen Wellnessközpontban 6 óra és 22.30 között, míg a Reno udvarban található Elevenparkban hétfőn, kedden és csütörtökön 13 és 20 óra között, szerdán és pénteken 9 és 20 óra között lehet leadni a cipős dobozokat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.