EUR: 312,91 Ft
CHF: 261,33 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XIII.kerület

Mennyi szeretet fér egy cipős dobozba?

A Baptista Szeretetszolgálat idén is megrendezi karácsonyi ajándékgyűjtő akcióját. Aki segíteni szeretne a rászoruló gyerekeken, annak elég élelmiszerrel és ajándékkal megtölteni egy cipős dobozt és leadni a dobozgyűjtőpontokon. A dobozba lehet játékot, iskolai eszközöket, édességet, higiéniai eszközöket, könyveket, egyéb kiegészítőket csomagolni. A dobozra rá kell írni, milyen korosztály számára tartalmaz meglepetést. A cipősdoboz-akció december 18-ig tart, a kerületben négy helyszínen várják az ajándékokat. A József Attila Művelődési Központban mindennap 8 és 20 óra között, az  Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban 9 és 22 óra között, a Fáy utcai Oxygen Wellnessközpontban 6 óra és 22.30 között, míg a Reno udvarban található Elevenparkban hétfőn, kedden és csütörtökön 13 és 20 óra között, szerdán és pénteken 9 és 20 óra között lehet leadni a cipős dobozokat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.