EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XIII.kerület

Mennyi szeretet fér egy cipős dobozba?

A Baptista Szeretetszolgálat idén is megrendezi karácsonyi ajándékgyűjtő akcióját. Aki segíteni szeretne a rászoruló gyerekeken, annak elég élelmiszerrel és ajándékkal megtölteni egy cipős dobozt és leadni a dobozgyűjtőpontokon. A dobozba lehet játékot, iskolai eszközöket, édességet, higiéniai eszközöket, könyveket, egyéb kiegészítőket csomagolni. A dobozra rá kell írni, milyen korosztály számára tartalmaz meglepetést. A cipősdoboz-akció december 18-ig tart, a kerületben négy helyszínen várják az ajándékokat. A József Attila Művelődési Központban mindennap 8 és 20 óra között, az  Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban 9 és 22 óra között, a Fáy utcai Oxygen Wellnessközpontban 6 óra és 22.30 között, míg a Reno udvarban található Elevenparkban hétfőn, kedden és csütörtökön 13 és 20 óra között, szerdán és pénteken 9 és 20 óra között lehet leadni a cipős dobozokat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.