EUR: 309,15 Ft
CHF: 285,27 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Extra

Muri Enikő készül az anyaságra

Igen mozgalmasnak ígérkezik az énekes-színésznő következő éve, augusztusban ugyanis összeköti életét szerelmével, a színházi háttéremberként dolgozó Károllyal. A készülődés már most komoly szervezést igényel.

Az időpont és a helyszín miatt kellett kapkodnunk. Amint felfogtam, hogy házasodunk, azonnal rohantam helyszínt keresni. Ilyenkor minden, még a ruha is csak másodlagos − ecsetelte készülődését Enikő egy kis lazító korcsolyázás közben a Jégteraszon.

muri_eniko_es_parja

Enikő és Károly jegygyűrűt választ

Enikő és párja úgy érzik, az esküvő után rövid időn belül újabb fontos állomás következik az életükben.

− A nászút után az első tervünk, hogy találjunk egy megfelelő méretű kertes házat. Egy-két éven belül pedig gyereket is szeretnénk. Már anyukám is nagyon várja, hogy babázhasson.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Magyarországon az elmúlt tíz évben egyre nagyobb hangsúlyt kap a mellrák elleni prevenció, külföldön pedig a túlélők és a maszektómián átesettek már nyíltan vállalják betegségüket, és hivatásként élik meg, hogy segítsenek sorstársaiknak.

 • Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Idén tízéves az Egészség Hídja a Mellrák Ellen Egyesület, amelynek fő célja felhívni a figyelmet a betegség megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára.

 • Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint a Klapka Üzletház Kft. tiltott gyógyító és az egészségre gyakorolt, megalapozatlan hatásokkal népszerűsítette Arany Só elnevezésű arany kolloidos étkezési sóját, valamint Arany Só Mini Szanatórium elnevezésű inhalátorát, ezért kétmillió forint bírságot szabott ki a cégre.