EUR: 308,51 Ft
CHF: 288,51 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Extra

Nagyszülő lesz Tom Cruise és Nicole Kidman!

Első gyermekével várandós a két hollywoodi szupersztár örökbe fogadott gyermeke, Isabella Cruise. A 22 éves lány néhány hónapja házasodott össze titokban szerelmével, Max Parkerrel. Cruise és Kidman az első perctől támogatta lányuk kapcsolatát.

London, 2014. május 28. Tom Cruise amerikai színész A holnap határa (Edge of Tomorrow) című filmje bemutatóján Londonban 2014. május 27-én. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)  Los Angeles, 2015. február 23. Nicole Kidman ausztrál színésznő a sajtószobában tartott fotózáson, az Oscar-díjak átadási ünnepségén a Los Angeles-i Dolby Színházban 2015. február 22-én. (MTI/AP/Invision/Jordan Strauss)

Kapcsolódó Cikkek

  • Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    A színész egy olyan film után kapott egy zsák pénzt, ami el sem készült. A bíróság 5,9 millió dollárt, nagyjából 1,7 milliárd forint kártérítést ítélt meg Bruce Willisnek egy el nem készült filmért.

  • Kiderültek Diana féltett titkai

    Kiderültek Diana féltett titkai

    Újabb fájdalmas titkok derültek ki a tragikus sorsú Diana hercegnéről. Személyi titkára, Jane Parsons összesen 25 személyes hangvételű levelet ajánlott fel, amelyeket korábban a hercegnétől kapott.