2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Nagyszülő lesz Tom Cruise és Nicole Kidman!

Első gyermekével várandós a két hollywoodi szupersztár örökbe fogadott gyermeke, Isabella Cruise. A 22 éves lány néhány hónapja házasodott össze titokban szerelmével, Max Parkerrel. Cruise és Kidman az első perctől támogatta lányuk kapcsolatát.

London, 2014. május 28. Tom Cruise amerikai színész A holnap határa (Edge of Tomorrow) című filmje bemutatóján Londonban 2014. május 27-én. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)  Los Angeles, 2015. február 23. Nicole Kidman ausztrál színésznő a sajtószobában tartott fotózáson, az Oscar-díjak átadási ünnepségén a Los Angeles-i Dolby Színházban 2015. február 22-én. (MTI/AP/Invision/Jordan Strauss)

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.