EUR: 307,06 Ft
CHF: 281,54 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Extra

Nagyszülő lesz Tom Cruise és Nicole Kidman!

Első gyermekével várandós a két hollywoodi szupersztár örökbe fogadott gyermeke, Isabella Cruise. A 22 éves lány néhány hónapja házasodott össze titokban szerelmével, Max Parkerrel. Cruise és Kidman az első perctől támogatta lányuk kapcsolatát.

London, 2014. május 28. Tom Cruise amerikai színész A holnap határa (Edge of Tomorrow) című filmje bemutatóján Londonban 2014. május 27-én. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)  Los Angeles, 2015. február 23. Nicole Kidman ausztrál színésznő a sajtószobában tartott fotózáson, az Oscar-díjak átadási ünnepségén a Los Angeles-i Dolby Színházban 2015. február 22-én. (MTI/AP/Invision/Jordan Strauss)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ganxsta Zolee újra szerelmes

    Ganxsta Zolee újra szerelmes

    Ganxsta Zolee és kislánya, Zoé a Frizbi gyereknapi adásának felvételén meséltek mindennapjaikról, a kislány pedig kikotyogta, hogy az ötvenegy éves rapper újra szerelmes.

  • Gubás Gabi: „Találjátok meg a haza vezető utat!”

    Gubás Gabi: „Találjátok meg a haza vezető utat!”

    Hazánk hírességei évek óta összefognak az Ezer Lámpás Éjszakáján az eltűnt gyermekekért. Gubás Gabi az idei kampány arca elárulta, hogy miért különösen fontos számára édesanyaként ez a téma, Kárász Róbert – a kezdeményezés megálmodója – pedig arról mesélt, hogy milyen személyes indíttatás vezetett ahhoz, hogy életre hívja a mozgalmat.