EUR: 307,77 Ft
CHF: 282,14 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Program XIV.kerület

Nevezz, táncolj!

balettA XXIX. Zuglói Táncfesztivál − Mikulás Kupa − Országos Amatőr Táncversenyen december 12-én, szombaton a hip-hop és break, december 13-án, vasárnap pedig az összes többi tánckategóriában mérik össze tudásukat a táncosok a Dr. Mező Ferenc Általános Iskolában (Ond vezér park 5.). Nevezni december 6., vasárnap éjfélig lehet, a forumhaz@freemail.hu-n vagy a forumhaz@gmail.com-címen. Fontos a gyorsaság, hiszen csak az első 300 nevezést tudják elfogadni a szervezők. Egy egyesület maximum 20 versenyszámot indíthat, egy versenyző maximum négy versenyszámban szerepelhet. „A” (amatőr) és „P” (professzionális) kategóriában lehet nevezni ovis (6 éves korig), mini (6−9 évesig), gyermek (10−13 évesig), junior (14−16 évesig) és felnőtt (17 év felett) korcsoportokban, színpadi tánccal, színpadi táncakrobatikával, hip-hoppal, művészi látványtánccal, akrobatikus rock and rollal. Bővebb információ a már említett e-mail-címeken, a www.forumhazegyesulet.hu oldalon és a 06-30-682-44-57 telefonszámon kérhető.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pünkösdi Vigadalom Révbéren

  Pünkösdi Vigadalom Révbéren

  Kicsik és nagyok egyaránt megízlelhetik, milyen is volt hajdanán a lovasok élete, ha ellátogatnak a Révbéri Lovascentrumban a Pünkösdi Vigadalomra.

 • Meríts a szívedből!

  Meríts a szívedből!

  Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Nagy János vezetteNtone EventaMotiváció Alapítványés VVSIa korábbi években már nagy sikerrel debütáló IntegráltNemzetközi Sárkányhajó Fesztivált 2017.

 • Így még nem láthattuk Budapestet

  Így még nem láthattuk Budapestet

  A világ tele van átlagos, kiszámítható dolgokkal, de a Hendrick’s sosem lesz ilyen. A kézműves gin, amely a rózsa- illetve uborkaeszenciának köszönhetően önmagában is különleges, elhivatottan keresi a nem mindennapi dolgokat.