EUR: 309,16 Ft
CHF: 288,33 Ft
2017. január 22., vasárnap
Artúr, Vince

Program XIV.kerület

Nevezz, táncolj!

balettA XXIX. Zuglói Táncfesztivál − Mikulás Kupa − Országos Amatőr Táncversenyen december 12-én, szombaton a hip-hop és break, december 13-án, vasárnap pedig az összes többi tánckategóriában mérik össze tudásukat a táncosok a Dr. Mező Ferenc Általános Iskolában (Ond vezér park 5.). Nevezni december 6., vasárnap éjfélig lehet, a forumhaz@freemail.hu-n vagy a forumhaz@gmail.com-címen. Fontos a gyorsaság, hiszen csak az első 300 nevezést tudják elfogadni a szervezők. Egy egyesület maximum 20 versenyszámot indíthat, egy versenyző maximum négy versenyszámban szerepelhet. „A” (amatőr) és „P” (professzionális) kategóriában lehet nevezni ovis (6 éves korig), mini (6−9 évesig), gyermek (10−13 évesig), junior (14−16 évesig) és felnőtt (17 év felett) korcsoportokban, színpadi tánccal, színpadi táncakrobatikával, hip-hoppal, művészi látványtánccal, akrobatikus rock and rollal. Bővebb információ a már említett e-mail-címeken, a www.forumhazegyesulet.hu oldalon és a 06-30-682-44-57 telefonszámon kérhető.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Január 25-én tartja következő előadását a Kazán István Kamaraszínház, amely Sárdi Mária: Kislány a pokolban című életrajzi könyvéből készült. Tíz éve töretlen sikert arat a nézőknél de csak ritkán lehet látni, mert mint Kriszt Lászlótól, a darab rendezőjétől megtudtuk, nincs nagy igény a holokauszt drámákra, ezért játsszák csak ritkán, de amiket előleg megnézett, azokról is lesújtó volt a véleménye.

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.