EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 23., vasárnap
Gyöngyi

Program XIV.kerület

Nevezz, táncolj!

balettA XXIX. Zuglói Táncfesztivál − Mikulás Kupa − Országos Amatőr Táncversenyen december 12-én, szombaton a hip-hop és break, december 13-án, vasárnap pedig az összes többi tánckategóriában mérik össze tudásukat a táncosok a Dr. Mező Ferenc Általános Iskolában (Ond vezér park 5.). Nevezni december 6., vasárnap éjfélig lehet, a forumhaz@freemail.hu-n vagy a forumhaz@gmail.com-címen. Fontos a gyorsaság, hiszen csak az első 300 nevezést tudják elfogadni a szervezők. Egy egyesület maximum 20 versenyszámot indíthat, egy versenyző maximum négy versenyszámban szerepelhet. „A” (amatőr) és „P” (professzionális) kategóriában lehet nevezni ovis (6 éves korig), mini (6−9 évesig), gyermek (10−13 évesig), junior (14−16 évesig) és felnőtt (17 év felett) korcsoportokban, színpadi tánccal, színpadi táncakrobatikával, hip-hoppal, művészi látványtánccal, akrobatikus rock and rollal. Bővebb információ a már említett e-mail-címeken, a www.forumhazegyesulet.hu oldalon és a 06-30-682-44-57 telefonszámon kérhető.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.