EUR: 304,65 Ft
CHF: 273,01 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Program

Nyugdíjas sztárok újratöltve – Ifjúság

Számos kritika érte az utóbbi években az amerikai filmipart, hogy nem írnak normális karaktereket a korosodó színészeknek. A színésznőknek 45-50 felett esélyük sincs egy normális szerepre, ha nem Meryl Streep-nek hívják őket, de férfi kollégáik sincsenek sokkal jobb helyzetben 60 fölött. Ilyenkor két dolog történhet: vagy elkezdenek másodvonalbeli filmek, hasonló kategóriájú szerepeiben leépíteni az addig gondosan épített karrierjüket (mint Al Pacino vagy Susan Sarandon) vagy vesznek egy repülőjegyet és ellátogatnak Európába. Michael Caine, Harvey Keitel és Jane Fonda az utóbbit tették és egyenesen az Oscar-díjas Paolo Sorrentino legújabb filmjében találták magukat, olyan ifjú titánok mellett, mint Rachel Weisz és Paul Dano. A történet két idősödő művészemberről szól, akik egy luxusszanatóriumban tengetik az egészségügyi nyaralásukat, mialatt mindkettőjüknek szembe kell nézniük az életükkel, karrierjükkel és az elmúlással.

20f01025-b200-48af-a0b6-11bd2bfa249dTudta-e?

– A film 12,3 millió euróból készült.

– A stáb négy Oscar-díjast (Sorrento, Caine, Weisz, Fonda) és egy jelöltet ( Keitel) foglal magába.

– A filmben fontos szerepet játszik a magyar származású Cseh Anna Mária, aki a hazai nézőknek A fény ösvényei című filmből lehet ismerős.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újdonságok a STRAND Fesztiválon

  Újdonságok a STRAND Fesztiválon

  Egy hónap múlva ilyenkor már Zamárdiban süttethetjük a hasunkat az ötödik STRAND Fesztiválon, ahol a hazai- és külföldi sztárok listája ismét nagyon színesnek ígérkezik. Rúzsa Magdi, a Hősök vagy a Punnany Massif mellett olyan világhírű nevek lépnek színpadra, mint John Newman vagy Parov Stelar.

 • Kompkoncertek a Balaton közepén

  Kompkoncertek a Balaton közepén

  A MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat népszerű programja idén mindhárom koncertjével újat mutat: egy világsztárral, Stereo MC’s-zel, egy családi koncerttel, az Alma együttessel és egy különleges rockkoncerttel, a Tankcsapda bulijával futnak ki a kompok Tihanyból, így három igazán különleges produkció részesei lehetnek, akik részt vesznek a Balaton közepén megrendezett kompkoncertek valamelyikén.

 • Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies családi fesztiválja

  Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies családi fesztiválja

  Az Anna and the Barbies idén ötödjére szervezi meg négynapos fesztiválját, amely Ópusztaszeren lesz augusztus 1-4 között. A fesztivál továbbra is a szabadságot, és az természetes emberi interakciók fontosságát hirdeti, Négy nap, a természet érinthető közelségében, andalgás a pusztában, holdimádás, naptámadás, csillagok örökbefogadása, véget nem érő karnevál az éjszakában!