2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Rúzsa Magdi: Anyaként is a színpadon fogok állni

Szenvedélyes énekesnő, ami szívén, az a száján − Rúzsa Magdi óriási utat tett meg, míg diplomás szülésznőből az ország egyik legjobb énekesnője lett. A Lokálnak kétségeiről, vágyairól, céljairól és szerelméről is mesélt. 

ruzsa magdiÓriási út van mögöttem, több mint tíz éve vagyok a pályán, és nagyon sokat adott nekem ez az időszak − kezdte a Lokálnak Rúzsa Magdi, aki élete első önálló Aréna-nagykoncertjére készül, amely februárban lesz. Sokan emlékeznek arra, hogy amikor 2006-ban megnyerte a Megasztárt, a színpadra borult és zokogásban tört ki. Akkor elhatározta: egyszer még visszatér ide, hogy miatta teljen meg az Aréna.


− Az emberek szeme előtt váltam igazi nővé és emlékszem, hogy 18-19 éves kishegyesi lányként könnyen ment a váltás. Átlagos családból jövök, mégis vágytam a nyüzsgésre. Annyira gyorsan történtek a dolgok, hogy nem volt időm sem gondolkozni erről, egyszerűen csak vettem a nehézségeket egymás után. Ma már nem tudnám másképp elképzelni az életemet. Imádok Budapestben élni, és nem véletlenül mondom, hogy benne. Élő, lélegző, gyönyörű − mesélte Magdi, akinek fontos volt, hogy igazi énekesnővé váljon és ne csak feldolgozásokat adjon elő.

− Rögtön az elején elkezdtem a saját dalaimat írni, szépen, lassan dobáltuk ki a feldolgozásokat. Hála az égnek, megszülettek azok a Rúzsa Magdi-dalok, amelyeket nagyon megszeretett a közönség. Őszintén szólva, nem szerettem a karaokézást, ez persze nem azt jelenti, hogy bármit is bánnék vagy megtagadnám a múltat. Csak éreztem, hogy fejlődnöm kell. Annak sem örülök, ha valakihez hasonlítanak, mert mindig önmagam akartam lenni, nem pedig Janis Joplin vagy Madonna, még akkor sem, ha ők igazi világsztárok − tette hozzá Magdi, aki már látja maga előtt a következő tíz évet is.


rúzsa magdi− Nagyon munkás időszak vár rám: újra harmonikázom, rengeteg lemezötletem van, szóval várnak még rám kalandok. Az a cél, hogy bármilyen lépcsőfokra is lépjek, ott tudjam magam tartani, és ne hátra menjek, hanem előre. Persze tudom, hogy az embernek előre semmit sem jó kijelenteni, de a magánéletemet is úgy képzelem el, hogy a párommal meg tudjuk őrizni azt a harmóniát és szeretetet, ami most van. Remélem, addigra édesanya leszek, és lesz már körülöttem legalább egy kisgyerek is − mosolygott. Magdi boldog párkapcsolatban él, magánéletét azonban meg szeretné tartani magának. Ettől függetlenül nagyon büszke a párjára, aki egyetemi docensként dolgozik. Az egyik tanárokat véleményező oldalon a diákok azt írták róla, hogy a legjobb előadó a világon és a humora is nagyon jó.

− Én is szoktam olvasni ezeket a véleményeket. Tényleg nagyon jó tanár, eszes ember és bárki fordulhat hozzá, ha segítségre van szüksége. Jó humorú, remek férfi. Ugyanakkor tiszteletben kell tartani, hogy ő nem közszereplő, megvan a saját élete, karrierje, és nem hiszem, hogy mindent ki kellene teregetnünk. Mi így vagyunk boldogok − magyarázta a 30 éves énekesnő, aki egyre jobban érzi magát a bőrében és büszke a kitartására.

− Az elmúlt másfél évben szinte mindennap sportolok, és jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Több mint négy éve nem dohányzom, és erre is nagyon büszke vagyok. Kitartással bármit el lehet érni!

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.