EUR: 308,88 Ft
CHF: 288,23 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Extra

Rúzsa Magdi: Anyaként is a színpadon fogok állni

Szenvedélyes énekesnő, ami szívén, az a száján − Rúzsa Magdi óriási utat tett meg, míg diplomás szülésznőből az ország egyik legjobb énekesnője lett. A Lokálnak kétségeiről, vágyairól, céljairól és szerelméről is mesélt. 

ruzsa magdiÓriási út van mögöttem, több mint tíz éve vagyok a pályán, és nagyon sokat adott nekem ez az időszak − kezdte a Lokálnak Rúzsa Magdi, aki élete első önálló Aréna-nagykoncertjére készül, amely februárban lesz. Sokan emlékeznek arra, hogy amikor 2006-ban megnyerte a Megasztárt, a színpadra borult és zokogásban tört ki. Akkor elhatározta: egyszer még visszatér ide, hogy miatta teljen meg az Aréna.

− Az emberek szeme előtt váltam igazi nővé és emlékszem, hogy 18-19 éves kishegyesi lányként könnyen ment a váltás. Átlagos családból jövök, mégis vágytam a nyüzsgésre. Annyira gyorsan történtek a dolgok, hogy nem volt időm sem gondolkozni erről, egyszerűen csak vettem a nehézségeket egymás után. Ma már nem tudnám másképp elképzelni az életemet. Imádok Budapestben élni, és nem véletlenül mondom, hogy benne. Élő, lélegző, gyönyörű − mesélte Magdi, akinek fontos volt, hogy igazi énekesnővé váljon és ne csak feldolgozásokat adjon elő.

− Rögtön az elején elkezdtem a saját dalaimat írni, szépen, lassan dobáltuk ki a feldolgozásokat. Hála az égnek, megszülettek azok a Rúzsa Magdi-dalok, amelyeket nagyon megszeretett a közönség. Őszintén szólva, nem szerettem a karaokézást, ez persze nem azt jelenti, hogy bármit is bánnék vagy megtagadnám a múltat. Csak éreztem, hogy fejlődnöm kell. Annak sem örülök, ha valakihez hasonlítanak, mert mindig önmagam akartam lenni, nem pedig Janis Joplin vagy Madonna, még akkor sem, ha ők igazi világsztárok − tette hozzá Magdi, aki már látja maga előtt a következő tíz évet is.

rúzsa magdi− Nagyon munkás időszak vár rám: újra harmonikázom, rengeteg lemezötletem van, szóval várnak még rám kalandok. Az a cél, hogy bármilyen lépcsőfokra is lépjek, ott tudjam magam tartani, és ne hátra menjek, hanem előre. Persze tudom, hogy az embernek előre semmit sem jó kijelenteni, de a magánéletemet is úgy képzelem el, hogy a párommal meg tudjuk őrizni azt a harmóniát és szeretetet, ami most van. Remélem, addigra édesanya leszek, és lesz már körülöttem legalább egy kisgyerek is − mosolygott. Magdi boldog párkapcsolatban él, magánéletét azonban meg szeretné tartani magának. Ettől függetlenül nagyon büszke a párjára, aki egyetemi docensként dolgozik. Az egyik tanárokat véleményező oldalon a diákok azt írták róla, hogy a legjobb előadó a világon és a humora is nagyon jó.

− Én is szoktam olvasni ezeket a véleményeket. Tényleg nagyon jó tanár, eszes ember és bárki fordulhat hozzá, ha segítségre van szüksége. Jó humorú, remek férfi. Ugyanakkor tiszteletben kell tartani, hogy ő nem közszereplő, megvan a saját élete, karrierje, és nem hiszem, hogy mindent ki kellene teregetnünk. Mi így vagyunk boldogok − magyarázta a 30 éves énekesnő, aki egyre jobban érzi magát a bőrében és büszke a kitartására.

− Az elmúlt másfél évben szinte mindennap sportolok, és jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Több mint négy éve nem dohányzom, és erre is nagyon büszke vagyok. Kitartással bármit el lehet érni!

Kapcsolódó Cikkek

 • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Fellángoló szerelemről ugyan szó sincs Angelina Jolie és Brad Pitt között, de szemtanúk arról számoltak be, hogy a válási hercehurca kezdete óta sosem beszélgettek még ilyen kedélyesen egymással.

 • Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Áll a bál a tavaly karácsonykor elhunyt vállalkozó végrendelete körül. A Story megtudta, hogy az Aranyember kitagadta hagyatékából Koltai Maritól született legidősebb fiát, a ma már 53 éves Györgyöt, mondván: felnevelte, de nem ő a vér szerinti apja.

 • Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Közel öt éve húzódott a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és volt férje, K. József bántalmazási ügye, a hét elején azonban a bíróság döntött: testi sértés és rongálás miatt másodfokon elítélte és pénzbírságra kötelezte az agresszív férjet.