2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb

Szekeres Adrien: Ha mindent megteszünk, a szerencse mellénk áll!

Szekeres Adrien hisz abban, hogy okkal áll mellénk a szerencse. Persze mindehhez rengeteg munka is kell, az eredmény azonban megéri. Az énekesnő nem vágyik nagy nyereményre, minden apróságnak őszintén tud örülni.

SzekeresAdrien1 (1)– Úgy gondolom, ha az ember mindent megtesz, a szerencse is mellé tud állni. Persze vannak olyan dolgok, amelyek nem tervezhetők előre, és nincs mit tenni, egyszer csak megtörténnek – mondta a Lokálnak Szekeres Adrien énekesnő, aki szerencsésnek érzi magát, bár igazán nagy nyereménye eddig még nem volt.


– Egyszer nyertem tombolán. A lányom iskolájában szülők bálja volt és én vittem el a főnyereményt. Kaptam mosódiót, tortát, belépőjegyet. Nagyon jó érzés volt, hisz az apróságoknak is nagyon tudok örülni – mesélte Adrien, aki sokak legnagyobb meglepetésére nem vágyik arra, hogy milliárdokat nyerjen.

– Baráti társaságban mindig megrökönyödést kelt, amikor azt mondom, hogy nem szeretnék nagyon nagy összeget nyerni. Kiegyensúlyozott a személyiségem és szép életem van. Önbizalmat ad, hogy amit elértem, az az enyém. Borzasztóan szeretem a házat, ahol lakom, szeretem a tárgyakat is benne, és nem cserélnék le semmit az életemből. Ha nagyobb összeget nyernék, biztos többet utaznék, de akkor sem tűnnék el hosszú időre. Olyan helyekre mennék, ahol kevesen vannak és ahol nem jártam még.  Szeretem azt is, hogy énekelhetek. A mostani időszak persze nagyon sűrű és gőzerővel készülök a szimfonikus nagykoncertemre is, de mindenért kárpótol, hogy azt csinálhatom, amit szeretek – magyarázta Adrien.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.