EUR: 310,66 Ft
CHF: 259,48 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb

Szekeres Adrien: Ha mindent megteszünk, a szerencse mellénk áll!

Szekeres Adrien hisz abban, hogy okkal áll mellénk a szerencse. Persze mindehhez rengeteg munka is kell, az eredmény azonban megéri. Az énekesnő nem vágyik nagy nyereményre, minden apróságnak őszintén tud örülni.

SzekeresAdrien1 (1)– Úgy gondolom, ha az ember mindent megtesz, a szerencse is mellé tud állni. Persze vannak olyan dolgok, amelyek nem tervezhetők előre, és nincs mit tenni, egyszer csak megtörténnek – mondta a Lokálnak Szekeres Adrien énekesnő, aki szerencsésnek érzi magát, bár igazán nagy nyereménye eddig még nem volt.


– Egyszer nyertem tombolán. A lányom iskolájában szülők bálja volt és én vittem el a főnyereményt. Kaptam mosódiót, tortát, belépőjegyet. Nagyon jó érzés volt, hisz az apróságoknak is nagyon tudok örülni – mesélte Adrien, aki sokak legnagyobb meglepetésére nem vágyik arra, hogy milliárdokat nyerjen.

– Baráti társaságban mindig megrökönyödést kelt, amikor azt mondom, hogy nem szeretnék nagyon nagy összeget nyerni. Kiegyensúlyozott a személyiségem és szép életem van. Önbizalmat ad, hogy amit elértem, az az enyém. Borzasztóan szeretem a házat, ahol lakom, szeretem a tárgyakat is benne, és nem cserélnék le semmit az életemből. Ha nagyobb összeget nyernék, biztos többet utaznék, de akkor sem tűnnék el hosszú időre. Olyan helyekre mennék, ahol kevesen vannak és ahol nem jártam még.  Szeretem azt is, hogy énekelhetek. A mostani időszak persze nagyon sűrű és gőzerővel készülök a szimfonikus nagykoncertemre is, de mindenért kárpótol, hogy azt csinálhatom, amit szeretek – magyarázta Adrien.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.