EUR: 311,63 Ft
CHF: 270,60 Ft
2017. október 10., kedd
Gedeon

Egyéb

Szekeres Adrien: Ha mindent megteszünk, a szerencse mellénk áll!

Szekeres Adrien hisz abban, hogy okkal áll mellénk a szerencse. Persze mindehhez rengeteg munka is kell, az eredmény azonban megéri. Az énekesnő nem vágyik nagy nyereményre, minden apróságnak őszintén tud örülni.

SzekeresAdrien1 (1)– Úgy gondolom, ha az ember mindent megtesz, a szerencse is mellé tud állni. Persze vannak olyan dolgok, amelyek nem tervezhetők előre, és nincs mit tenni, egyszer csak megtörténnek – mondta a Lokálnak Szekeres Adrien énekesnő, aki szerencsésnek érzi magát, bár igazán nagy nyereménye eddig még nem volt.

– Egyszer nyertem tombolán. A lányom iskolájában szülők bálja volt és én vittem el a főnyereményt. Kaptam mosódiót, tortát, belépőjegyet. Nagyon jó érzés volt, hisz az apróságoknak is nagyon tudok örülni – mesélte Adrien, aki sokak legnagyobb meglepetésére nem vágyik arra, hogy milliárdokat nyerjen.

– Baráti társaságban mindig megrökönyödést kelt, amikor azt mondom, hogy nem szeretnék nagyon nagy összeget nyerni. Kiegyensúlyozott a személyiségem és szép életem van. Önbizalmat ad, hogy amit elértem, az az enyém. Borzasztóan szeretem a házat, ahol lakom, szeretem a tárgyakat is benne, és nem cserélnék le semmit az életemből. Ha nagyobb összeget nyernék, biztos többet utaznék, de akkor sem tűnnék el hosszú időre. Olyan helyekre mennék, ahol kevesen vannak és ahol nem jártam még.  Szeretem azt is, hogy énekelhetek. A mostani időszak persze nagyon sűrű és gőzerővel készülök a szimfonikus nagykoncertemre is, de mindenért kárpótol, hogy azt csinálhatom, amit szeretek – magyarázta Adrien.

Kapcsolódó Cikkek

 • Oldalára borult egy autóbusz Tótkomlósnál, sok a sérült!

  Oldalára borult egy autóbusz Tótkomlósnál, sok a sérült!

  Három súlyos sérültje van a Tótkomlós és Kaszaper között péntek reggel történt buszbalesetnek, amelynek során az oldalára borult a jármű – tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa az M1 aktuális csatornán.

 • Új óvoda épül Vértesszőlősön

  Új óvoda épül Vértesszőlősön

  Vértesszőlősön az önkormányzat megkezdte egy új óvoda építését, ahol 125 gyermeket nevelhetnek korszerű körülmények között – mondta el a polgármester az MTI-nek.

 • Elítélték adócsalás miatt James Bondot

  Elítélték adócsalás miatt James Bondot

  Kétéves felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki csütörtökön egy német bíróság Werner Maussra, a helyi sajtóban “német James Bondként” emlegetett egykori titkos ügynökre 14 millió eurós adócsalás miatt.

 • Fidesz: Nem asszisztálunk a szocialisták válságához

  Fidesz: Nem asszisztálunk a szocialisták válságához

  A Fidesz-frakció az Országgyűlés költségvetési bizottságának csütörtöki ülésén nem kíván asszisztálni “a reménytelen helyzetben lévő szocialista képviselők kétségbeesett kísérletéhez”, hogy eltereljék a figyelmet pártjuk újabb komikus válságáról – közölte a nagyobbik kormánypárt az MTI-vel.