EUR: 308,38 Ft
CHF: 282,46 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb IV.kerület

Szelfizz a Mikulással!

mikulas1Az a legmenőbb, akinek a legjobb fejekkel sikerül közös szelfit készítenie. Most akár a Mikulással is fotózkodhat az, aki december 5−6-án kilátogat a Templomkertbe.

Különös kalandokban lehet része annak, aki felkeresi a csodálatos Mesevárost, amely három hétre az újpesti Templomkertbe költözik. Péntek esténként meseolvasás és diavetítés lesz, minden szombaton és vasárnap délután 15 órától pedig kézműves foglalkozással várják a kicsiket. Bemutatkozik a Kisvirág Kreatív Bábszínház, a Portéka Színpad és a Harlekin Bábszínház is. Rossz idő esetén a programok az Újpesti Ifjúsági Házban lesznek.

Flora_Lili

Flóra és Lili nagyon készül a közös képre

Az egyik legnagyobb slágernek a Mikulás-szelfi ígérkezik. A negyedik osztályos Lili és Flóra már nagyon készül, hogy a Mikulással és a szarvasokkal pózolhasson.

– Biztosan kimegyünk – fogadkozott Lili. – A telefonommal is csinálok majd képeket, de anyukámat is megkérem, hogy fotózzon le.

–  Hidd el, a Mesevárosba tuti, hogy az igazi Mikulás érkezik! – kacsintott huncutul Flóra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.