2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb IV.kerület

Szelfizz a Mikulással!

mikulas1Az a legmenőbb, akinek a legjobb fejekkel sikerül közös szelfit készítenie. Most akár a Mikulással is fotózkodhat az, aki december 5−6-án kilátogat a Templomkertbe.

Különös kalandokban lehet része annak, aki felkeresi a csodálatos Mesevárost, amely három hétre az újpesti Templomkertbe költözik. Péntek esténként meseolvasás és diavetítés lesz, minden szombaton és vasárnap délután 15 órától pedig kézműves foglalkozással várják a kicsiket. Bemutatkozik a Kisvirág Kreatív Bábszínház, a Portéka Színpad és a Harlekin Bábszínház is. Rossz idő esetén a programok az Újpesti Ifjúsági Házban lesznek.


Flora_Lili

Flóra és Lili nagyon készül a közös képre

Az egyik legnagyobb slágernek a Mikulás-szelfi ígérkezik. A negyedik osztályos Lili és Flóra már nagyon készül, hogy a Mikulással és a szarvasokkal pózolhasson.

– Biztosan kimegyünk – fogadkozott Lili. – A telefonommal is csinálok majd képeket, de anyukámat is megkérem, hogy fotózzon le.

–  Hidd el, a Mesevárosba tuti, hogy az igazi Mikulás érkezik! – kacsintott huncutul Flóra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lassan befejeződik a kormányalakítás

  Lassan befejeződik a kormányalakítás

  Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) élén Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója váltja Balogh Zoltánt a hamarosan megalakuló új Orbán-kormányban – írta pénteki lapszámában a Magyar Idők, kormánypárti körökből származó információkra hivatkozva.

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.