EUR: 308,43 Ft
CHF: 282,33 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb IV.kerület

Szökevények és sebesültek az állatvédőknél

Az újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat munkatársai nemcsak a kóbor állatokra figyelnek oda, de szívesen segítenek a házi kedvencek orvoshoz, kórházba juttatásában és a hazaszállításban is. Közben számos érdekes történettel találkoznak.

besurranó

Esze ágában sem volt a finom illatok mellől elmenni

− Egy kis foxi keverék az egyik éjszaka besurrant egy újpesti vendéglőbe, és esze ágában sem volt a finom illatok mellől elmenni! − írták oldalukon az állatvédők. − Kollégánk és a vendéglő munkatársai könnyen megfogták, mert nagyon barátságos és kézhez szokott kutyus. A gazdi megérkezéséig a Rex Állatotthon vendégszeretetét élvezte, de már otthon van a kis szökevény.

bolti vendég

Megijedt és egy boltba menekült

A gazdi mellől szaladt el, mert valamitől megijedt egy idősebb kutyus is. Szerencsére egy állatszerető, meleg üzlet puha kanapéján menedéket talált. A bolt dolgozói enni és inni adtak neki, majd szunyókálva várta, amíg  a gazdája megérkezett.

doki

Ő már otthon pihen

Egy másik kis kedvencet egy komolyabb lábműtétre szállítottak el az Állatvédelmi Járőrszolgálat munkatársai. Mint írják: a csöppség már otthon lábadozik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.