EUR: 325,05 Ft
CHF: 282,51 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb IV.kerület

Szökevények és sebesültek az állatvédőknél

Az újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat munkatársai nemcsak a kóbor állatokra figyelnek oda, de szívesen segítenek a házi kedvencek orvoshoz, kórházba juttatásában és a hazaszállításban is. Közben számos érdekes történettel találkoznak.

besurranó

Esze ágában sem volt a finom illatok mellől elmenni

− Egy kis foxi keverék az egyik éjszaka besurrant egy újpesti vendéglőbe, és esze ágában sem volt a finom illatok mellől elmenni! − írták oldalukon az állatvédők. − Kollégánk és a vendéglő munkatársai könnyen megfogták, mert nagyon barátságos és kézhez szokott kutyus. A gazdi megérkezéséig a Rex Állatotthon vendégszeretetét élvezte, de már otthon van a kis szökevény.


bolti vendég

Megijedt és egy boltba menekült

A gazdi mellől szaladt el, mert valamitől megijedt egy idősebb kutyus is. Szerencsére egy állatszerető, meleg üzlet puha kanapéján menedéket talált. A bolt dolgozói enni és inni adtak neki, majd szunyókálva várta, amíg  a gazdája megérkezett.

doki

Ő már otthon pihen

Egy másik kis kedvencet egy komolyabb lábműtétre szállítottak el az Állatvédelmi Járőrszolgálat munkatársai. Mint írják: a csöppség már otthon lábadozik.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.