EUR: 307,59 Ft
CHF: 282,50 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Program

Újrahasznosítás – Szemedbe zárt titkok

Sokan megrettenek, ha azt hallják, hogy egy filmet remakelnek. Kevés jól sikerült darab született az újrahasznosításból ( a best remake címet egyértelműen Martin Scorsese: A tégla című filmje érdemli) és vannak egyenesen az istenkáromlás határát súroló próbálkozások ( Psycho vagy a 2016-ra beígért Ben-Hur újrafeldolgozás) Jelen filmünk azonos című argentin eredetije 2010-ben nyerte meg a legjobb idegennyelvű filmnek járó Oscar-díjat, így Billy Ray író-rendezőnek rendesen fel volt adva a lecke. A történet egy brutális gyilkosság körül forog, ami hosszú évekre megnyomorítja a film három főszereplőjének életét. ( Julia Roberts, Nicole Kidman, Chiwetel Ejiofor) Nem hibátlan, de igen ötletes újrafeldolgozás lett a Szemedbe zárt titkok, bravúros színészi alakításokkal, továbbá azok számára is tartogat meglepetéseket, aki ismerik és szerették az eredetit.

Chiwetel-Ejiofor-Julia-Roberts

Tudta-e? 

– A film 19,5 millió dollárból készült. Ez évekkel ezelőtt csupán Julia Roberts vagy Nicole Kidman gázsijára lett volna elegendő.

– Kidman szerepére eredetileg Gwyneth Paltrow-t szemelték ki a producerek, azonban Julia Roberts ráhatására végül Nicole mellett döntöttek.

– Roberts édesanyja a forgatások alatt hunyt el, így egy pár napra, kegyeleti okokból leállították a munkálatokat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pünkösdi Vigadalom Révbéren

  Pünkösdi Vigadalom Révbéren

  Kicsik és nagyok egyaránt megízlelhetik, milyen is volt hajdanán a lovasok élete, ha ellátogatnak a Révbéri Lovascentrumban a Pünkösdi Vigadalomra.

 • Meríts a szívedből!

  Meríts a szívedből!

  Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Nagy János vezetteNtone EventaMotiváció Alapítványés VVSIa korábbi években már nagy sikerrel debütáló IntegráltNemzetközi Sárkányhajó Fesztivált 2017.

 • Így még nem láthattuk Budapestet

  Így még nem láthattuk Budapestet

  A világ tele van átlagos, kiszámítható dolgokkal, de a Hendrick’s sosem lesz ilyen. A kézműves gin, amely a rózsa- illetve uborkaeszenciának köszönhetően önmagában is különleges, elhivatottan keresi a nem mindennapi dolgokat.