EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 23., vasárnap
Gyöngyi

Külföld

Vádat emeltek a nőket erőszakoló Bill Cosby ellen

Bill Cosby

Vádat emeltek pennsylvaniai ügyészek Bill Cosby ismert amerikai komikus ellen szexuális bántalmazás miatt egy 2004-es ügyben.

Az ügyészek azzal vádolják a 78 éves hírességet, hogy 2004 januárjában Philadelphia melletti lakásában elkábított és “szexuálisan megtámadott” egy nőt. A vádhatóság szerint idén új információk kerültek elő az ügyben, ezért adattak ki letartóztatási parancsot a komikus ellen.

Több mint 50 nő állítja, hogy Bill Cosby, aki az amerikai televíziós sorozatok első fekete sztárja volt, az elmúlt évtizedek során bedrogozta és sok esetben szexuálisan bántalmazta őt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Trump ismét korruptnak nevezte Hillary Clintont

    Trump ismét korruptnak nevezte Hillary Clintont

    Donald Trump egy pénteki kampányrendezvényen ismét ellenfelét, Hillary Clintont támadta, s azt hangoztatta: ha győz az elnökválasztáson, sok lehetősége lesz, hogy “utánanézzen Clintonnak”.

  • Nagy bajok a Mars expedíció körül!

    Nagy bajok a Mars expedíció körül!

    Megsemmisült az ExoMars orosz-európai űrexpedíció TGO űrszondájának Schiaparelli elnevezésű leszállóegysége, miután a Marsra történő leszállás folyamata során 2-4 kilométeres magasságból nekicsapódott a vörös bolygó felszínének – közölte az Európai Űrügynökség (ESA) egy NASA-műhold által készített felvételekre hivatkozva.