2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Extra

Válik Angelina Jolie és Brad Pitt!

Már hónapok óta arról pletykálnak, hogy Hollywood legirigyeltebb sztárpárja el fog válni. Úgy tűnik, most már vége a találgatásoknak, a National Enquirer magazin tényként közli a rossz hírt: Angelina Jolie és Brad Pitt 480 millió dolláros (140 milliárd forint) válásra készül.

Az utóbbi hónapokban szinte az összes bulvárlap megírta, hogy válságban van Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata. A hírek szerint a színésznő nyáron még könyörgött Pittnek, hogy ne adja be a válókeresetet az új közös filmjük a By The Sea miatt. Állítólag Jolie sokszor elviselhetetlen, étkezési problémái vannak és folyton meg akarja mondani Pittnek, hogy mit csináljon. A saját feje után megy és nem hallgat senkire.


Angelina_Jolie_Brad_Pitt_Cannes

“Brad úgy érzi, hogy Angie már az első pillanatoktól kezdve irányítja őt. Ez bár először tetszett neki, de most már elege van belőle” – magyarázta korábban egy ismerős.

Most a National Enquirer tényként közli, hogy Jolieék 480 millió dolláros válásra számíthatnak, ami még Hollywoodban is kiemelkedőnek számít. Ha ez nem lenne elég, még fotókat is közölnek arról, hogy Jolie új filmjének forgatásán az egyik stábtaggal érzi jól magát, míg Pitt egy szőke nő társaságát élvezi. Persze a fotókon semmi kompromittáló nincs, de arra elég, hogy újra elindítsa a pletykákat. A pár 15 hónapja házasodott össze és kitartottak egymás mellett akkor is, amikor Jolie-t megműtötték.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szexért ad interjút Hujber

  Szexért ad interjút Hujber

  Hujber Ferenc újra bombát robbantott: A színész kijelentette, hogy csak olyan nőnek ad interjút, aki lefekszik vele.

 • Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Cooky és párja, Debóra boldogabbak, mint valaha, hisz napokon belül megszületik első közös gyermekük, akit Kevinnek fognak hívni. A rádiósmár nagyon izgatott az apás szülés miatt, pláne hogy kiderült: a vártnál hamarabb érkezik a baba.

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.