EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Válik Angelina Jolie és Brad Pitt!

Már hónapok óta arról pletykálnak, hogy Hollywood legirigyeltebb sztárpárja el fog válni. Úgy tűnik, most már vége a találgatásoknak, a National Enquirer magazin tényként közli a rossz hírt: Angelina Jolie és Brad Pitt 480 millió dolláros (140 milliárd forint) válásra készül.

Az utóbbi hónapokban szinte az összes bulvárlap megírta, hogy válságban van Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata. A hírek szerint a színésznő nyáron még könyörgött Pittnek, hogy ne adja be a válókeresetet az új közös filmjük a By The Sea miatt. Állítólag Jolie sokszor elviselhetetlen, étkezési problémái vannak és folyton meg akarja mondani Pittnek, hogy mit csináljon. A saját feje után megy és nem hallgat senkire.

Angelina_Jolie_Brad_Pitt_Cannes

“Brad úgy érzi, hogy Angie már az első pillanatoktól kezdve irányítja őt. Ez bár először tetszett neki, de most már elege van belőle” – magyarázta korábban egy ismerős.

Most a National Enquirer tényként közli, hogy Jolieék 480 millió dolláros válásra számíthatnak, ami még Hollywoodban is kiemelkedőnek számít. Ha ez nem lenne elég, még fotókat is közölnek arról, hogy Jolie új filmjének forgatásán az egyik stábtaggal érzi jól magát, míg Pitt egy szőke nő társaságát élvezi. Persze a fotókon semmi kompromittáló nincs, de arra elég, hogy újra elindítsa a pletykákat. A pár 15 hónapja házasodott össze és kitartottak egymás mellett akkor is, amikor Jolie-t megműtötték.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.