2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Válik Angelina Jolie és Brad Pitt!

Már hónapok óta arról pletykálnak, hogy Hollywood legirigyeltebb sztárpárja el fog válni. Úgy tűnik, most már vége a találgatásoknak, a National Enquirer magazin tényként közli a rossz hírt: Angelina Jolie és Brad Pitt 480 millió dolláros (140 milliárd forint) válásra készül.

Az utóbbi hónapokban szinte az összes bulvárlap megírta, hogy válságban van Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata. A hírek szerint a színésznő nyáron még könyörgött Pittnek, hogy ne adja be a válókeresetet az új közös filmjük a By The Sea miatt. Állítólag Jolie sokszor elviselhetetlen, étkezési problémái vannak és folyton meg akarja mondani Pittnek, hogy mit csináljon. A saját feje után megy és nem hallgat senkire.


Angelina_Jolie_Brad_Pitt_Cannes

“Brad úgy érzi, hogy Angie már az első pillanatoktól kezdve irányítja őt. Ez bár először tetszett neki, de most már elege van belőle” – magyarázta korábban egy ismerős.

Most a National Enquirer tényként közli, hogy Jolieék 480 millió dolláros válásra számíthatnak, ami még Hollywoodban is kiemelkedőnek számít. Ha ez nem lenne elég, még fotókat is közölnek arról, hogy Jolie új filmjének forgatásán az egyik stábtaggal érzi jól magát, míg Pitt egy szőke nő társaságát élvezi. Persze a fotókon semmi kompromittáló nincs, de arra elég, hogy újra elindítsa a pletykákat. A pár 15 hónapja házasodott össze és kitartottak egymás mellett akkor is, amikor Jolie-t megműtötték.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.