EUR: 324,88 Ft
CHF: 282,32 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Sport

Változhatnak a meccsre járás szabályai!

A sporttörvény tervezett módosítása megkönnyítheti az NB I-es labdarúgó-mérkőzések látogatását.

szurkkk

Szeretnék, ha minél többen járnának NB I-es mérkőzésre (fotó:mlsz.hu)

 

A javaslat tartalmát Kósa Lajos és Kubatov Gábor, az FTC elnöke ismertette. Kósa Lajos elmondta, kezdeményezik, hogy a rendezvény szervezői maguk dönthessék el: egy-egy eseményre beléptetőrendszer alkalmazásával engedik be a közönséget vagy anélkül. Hangsúlyozta, hogy a jelenlegi terrorveszély-fokozat „mindent felülír”, így amíg hatályban van, a külön törvényben szabályozott sporteseményeken a beengedésnél kötelező a regisztráció és az ellenőrzés. A javasolt változtatások között megtalálható a szurkolók kötelező utaztatásának eltörlése, valamint az is, hogy a bajnoki mérkőzésekre a meccs napján is lehessen jegyet venni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Anglia miszlikre vágta Panamát

  Anglia miszlikre vágta Panamát

  Nem volt mitől tartania az angoloknak a mérkőzés előtt, hiszen eddig csak egyszer, 1950-ben kaptak ki CONCACAF-zónából érkező csapatól, viszont talán arra senki sem számított, hogy 6-1-re vágják majd gerincre a G csoportban Panamát.

 • Eltört Rudy orra

  Eltört Rudy orra

  Orrtörést szenvedett a Svédország–Németország mérkőzésen Sebastian Rudy, a német válogatott középpályása. A Bayern München játékosát nem szándékosan rúgta arcon a svédek egyik játékosa a szombat esti mérkőzés első félidejében, de az erősen vérző németet le kellett cserélni, helyére Ilkay Gündogan állt be.

 • Nem bírtak egymással

  Nem bírtak egymással

  Először találkozott tétmeccsen a japán és a szenegáli válogatott. A gólgyártás egy igen komikus jelenettel kezdődött, ugyanis az ázsiai csapat kapusa, Kavasima épp Sadio Mané térdére bokszolt egy fogható labdát, amely így a kapuban kötött ki.