EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Sport

Változhatnak a meccsre járás szabályai!

A sporttörvény tervezett módosítása megkönnyítheti az NB I-es labdarúgó-mérkőzések látogatását.

szurkkk

Szeretnék, ha minél többen járnának NB I-es mérkőzésre (fotó:mlsz.hu)

 

A javaslat tartalmát Kósa Lajos és Kubatov Gábor, az FTC elnöke ismertette. Kósa Lajos elmondta, kezdeményezik, hogy a rendezvény szervezői maguk dönthessék el: egy-egy eseményre beléptetőrendszer alkalmazásával engedik be a közönséget vagy anélkül. Hangsúlyozta, hogy a jelenlegi terrorveszély-fokozat „mindent felülír”, így amíg hatályban van, a külön törvényben szabályozott sporteseményeken a beengedésnél kötelező a regisztráció és az ellenőrzés. A javasolt változtatások között megtalálható a szurkolók kötelező utaztatásának eltörlése, valamint az is, hogy a bajnoki mérkőzésekre a meccs napján is lehessen jegyet venni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.