2017. december 15., péntek
Valér

Sport

Változhatnak a meccsre járás szabályai!

A sporttörvény tervezett módosítása megkönnyítheti az NB I-es labdarúgó-mérkőzések látogatását.

szurkkk

Szeretnék, ha minél többen járnának NB I-es mérkőzésre (fotó:mlsz.hu)

 

A javaslat tartalmát Kósa Lajos és Kubatov Gábor, az FTC elnöke ismertette. Kósa Lajos elmondta, kezdeményezik, hogy a rendezvény szervezői maguk dönthessék el: egy-egy eseményre beléptetőrendszer alkalmazásával engedik be a közönséget vagy anélkül. Hangsúlyozta, hogy a jelenlegi terrorveszély-fokozat „mindent felülír”, így amíg hatályban van, a külön törvényben szabályozott sporteseményeken a beengedésnél kötelező a regisztráció és az ellenőrzés. A javasolt változtatások között megtalálható a szurkolók kötelező utaztatásának eltörlése, valamint az is, hogy a bajnoki mérkőzésekre a meccs napján is lehessen jegyet venni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Hosszú Katinka nagyszerű teljesítménnyel, saját világcsúcsától kevesebb mint három tizeddel elmaradva nyerte meg a 100 méter vegyes előfutamait és jutott be az elődöntőbe a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki délelőtti programjában.

  • Koriközpont épül Budapest szívében

    Koriközpont épül Budapest szívében

    Nem oly régen még az volt a terv, hogy olimpiára is alkalmas velodrome-ot építenek a Millenáris kerékpárpályára. A tervekből azonban nem lett semmi, és már-már, kis túlzással, elrohad a magyar sport bölcsőjeként ismert ikonikus pálya, ám most kiderült, 43 milliárdos beruházással oda épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.