EUR: 305,07 Ft
CHF: 276,80 Ft
2017. július 24., hétfő
Kinga, Kincső

Extra

Vincze Ottó: Nálunk Anita a sztár a családban!

Görbicz Anita és Vincze Ottó az egyik legirigyeltebb sztárpár a sportvilágban. Fiatalok, sikeresek és harmóniában élnek egymással, bár nem hirdetik, mennyire szerelmesek. Fél éve pedig teljes lett a családjuk, hisz megszületett a kisfiúk, Boldizsár. 

görbicz_vincze2Egyszerre vettük egymást észre, egyszerre gondoltuk ugyanazt, de egyszerre nem tettünk semmit − kezdte a Presztízs Sport magazinnak Görbicz Anita kézilabdázó. A szerelmesekkel Kovács Kokó István készített interjút.

− Az egyik meccsünk után jöttünk fel a csarnokból, amikor megláttuk egymást: én még gyerek voltam, ő pedig a focicsapat sztárja. Ott volt a fejemben, de két évig össze sem futottunk, és egyszer csak elkezdtünk naponta találkozni − mesélte a fiatal anyuka. Párja, Ottó is arról beszélt, hogy már az első pillanattól kezdve rabul ejtette őt Anita.

− Még arra is emlékszem, hogy az akkor igazi sztárcsapatnak számító Dunaferrt verték meg. Azóta is őrzöm azt pillanatot, amikor először láttam a pályán. Olyan szinten rácsodálkoztam, hogy te jó ég, ilyen is van? Valaki ennyire ura annak, amit csinál, ennyire kiemelkedik a sok-sok kiváló közül? Aztán valóban két évig semmi. Se kép, se hang, de egy árva véletlen találkozás sem − magyarázta az egykori focista, aki egyébként nagyon gondoskodó apa. Ha kell, pelenkázik, máskor takarít vagy megfürdeti Boldizsárt, és sokszor ébren is marad a picivel. 

− Jó ideje szerencsére Anita a sztár a családban. Én lejöttem a pályáról, és kintről nézem azt az elképesztő csodát, amit ő képvisel a kézilabdában. Továbbra is férfi maradtam, és még mindig én viselem a nadrágot. Közöttünk a kémia pont azért működik a kezdetek óta, mert a hagyományos nő−férfi kapcsolaton kívül kölcsönösen tiszteljük a másikban a sportolót és az embert. Tudom, hogy furcsa, de ugyanúgy élem meg a sikereit, mint a személyes sikereimet, és örülök, ha neki sikerülnek azok, amiket kettőnk közül esetleg én nem tudtam megvalósítani.

görbicz_vincze

 Fotó: Presztízs Sport magazin

Kapcsolódó Cikkek

  • Nyári szépségtippek

    Nyári szépségtippek

    A Lokál összegyűjtött tippeket, trükköket, hogyan sminkeljünk és hogyan ápoljuk a bőrünket, hajunkat, hogy megóvjuk azokat a nagy kánikulában is.

  • Hujber Ferenc két évet is kaphat

    Hujber Ferenc két évet is kaphat

    Kábítószer birtoklás vétsége miatt emelhetnek vádat Hujber Ferenc ellen – értesült a Lokál. A rendőrség ugyanis lezárta a színész elleni nyomozást és az ügyet továbbküldte az ügyészségnek.