EUR: 310,20 Ft
CHF: 289,51 Ft
2017. március 27., hétfő
Hajnalka

Külföld

A vonaton felejtette a 2,6 millió dolláros hegedűjét

Egy nyugat-németországi regionális vonaton felejtette 2,6 millió dollárt (755 millió forint) érő 1727-es Stradivariját egy amerikai hegedűművész, aki igencsak megkönnyebbült, amikor a rendőrség a vonat indulása előtt egy perccel megtalálta a hangszert.

A húszas éveiben járó fiatal nő kedden Mannheimből Saarbrückenbe utazott az 1727-es General Dupont Grumiaux Stradivarival.

A nő leszállás után vette észre, hogy elhagyta a hangszert és azonnal értesítette a rendőrséget. A hatóságok egy perccel a vonat indulása előtt találták meg a hegedűt egy poggyásztartóban és visszaadták a nőnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meztelenül rohant a templomba a lány

  Meztelenül rohant a templomba a lány

  Rengeteg sérülés borította annak a 18 éves lánynak a testét, aki magából kikelve, ordítozva rontott be egy texasi templomba azt állítva, hogy egy autós elrabolta, majd egy erdőben molesztálni kezdte.

 • Lezuhant egy katonai helikopter, öten meghaltak

  Lezuhant egy katonai helikopter, öten meghaltak

  Lezuhant vasárnap egy ukrán Mi-2-es katonai helikopter az ország keleti részén, Donyeck megye kijevi ellenőrzésű részén, az előzetes információk alapján öten vesztették életüket, a gép három fős legénysége és két utasa – közölte Olekszandr Motuzjanik, a védelmi minisztérium hadműveleti ügyekben illetékes szóvivője.

 • Arany János is lehet példakép, nem csak a celebek

  Arany János is lehet példakép, nem csak a celebek

  A globalizált világban fontos, hogy a gyökereinket megerősítsük, s felismerjük, hogy valami sokkal értékesebbel rendelkezünk, mint az olcsó, import kultúra – fogalmazott Nagyszalonta polgármestere az Arany János emlékév kapcsán megjelent formabontó album kapcsán.