EUR: 312,91 Ft
CHF: 261,33 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Aggódnak a rajongók Matthew Perryért

EXCLUSIVE: Matthew Perry is spotted visiting an eye hospital in Central London. Matthew, famed for his role as Chandler Bing in the astronomically successful series "Friends", looked a far cry from his lean, clean shaven self of yesteryears. Matthew popped by the Moorfields Eye Hospital in London to grab his perscription of Lubristil, a lubricating eye gel for the management of dry eye conditions. Photos taken on January 6th 2016, Image: 270762528, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SplashA 46 éves Matthew Perry egyre jobban elhanyagolja magát. A Jóbarátok sztárját nemrég egy szemklinika előtt kapták lencsevégre Londonban, a képeken pedig alig hasonlít régi önmagára. A rajongók bíznak benne, hogy nem arról van szó, hogy a színész újra alkoholfüggő lett. Korábban ugyanis a sztár bevallotta, hogy komolyan megharcolt démonjaival, hisz a Jóbarátok forgatása alatt többször volt elvonón drog- és alkoholfüggősége miatt.

– Ez az egész már a Jóbarátok előtt elkezdődött. Nagyon kemény betegség az ilyen. Az állandó másnaposság miatt sose voltam topon munka közben sem. Végül a dolgok annyira rosszra fordultak, hogy többé nem rejtegethettem senki elől – mondta korábban Perry, aki hozzátette, hogy akkoriban nem illett ilyesmiről beszélni, így sokáig senki sem tudta, milyen nagy a baj.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra immár negyedik alkalommal vette át az ország legjobb női műsorvezetőjének járó díjat, melyet könnyek közt fogadott. A munka mellett édesanyaként is a maximumra törekszik, ám ez sokszor komoly kihívást jelent számára.

  • Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Tegnap délelőtt S. Csaba tanuvallomással folytatódott Oszter Sándor közel két éve húzódó bírósági ügye. A színész ötödrendű vádlottként elég paprikás hangulatban érkezett a tárgyalásra és a vallomás alatt – mint már korábban is – többször elszundított.