EUR: 308,40 Ft
CHF: 267,18 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Külföld

Áldozatával készített szelfije buktatta le a fegyveres rablót

Fegyveres rablás áldozatával készített szelfije buktatta le az egyik elkövetőt Észak-Kaliforniában.

A Pacific Grove-i rendőrség a Snapchat közösségi videomegosztóra kitett szelfi nyomán tartóztatta le a 18 esztendős Victor Almanza-Martinezt, aki két társával együtt vett részt egy fegyveres rablásban.

A rendőrség szerint az elkövetők szerdán négy áldozatot támadtak meg a Lover Point Parkban, elrabolták értékeiket, egyebek mellett egy autót is elvittek tőlük.

A gyanúsítottak a lopott kocsival álltak tovább, amelyet még nem találtak meg. Ám mielőtt megszöktek volna a rablás helyszínéről, Almanza-Marinez szelfit készített magáról az egyik női áldozattal, és azt kitette a Snapchatre. Ez a kép vezette nyomára a hatóságokat.

A fiatal férfit fegyveres rablással és emberrablással vádolják, jelenleg a Monterey megyei börtönben tartják fogva.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A katalán elnök a függetlenség kikiáltásával fenyeget

  A katalán elnök a függetlenség kikiáltásával fenyeget

  A katalán regionális parlament szavazást tarthat Katalónia függetlenségének kinyilvánításáról, ha a madridi központi kormány “továbbra is akadályozza a párbeszédet, és folytatja az elnyomást” – írta csütörtökön Mariano Rajoy spanyol miniszterelnöknek Carles Puigdemont katalán elnök.

 • Donald Trump is szigorítaná a bevándorlást

  Donald Trump is szigorítaná a bevándorlást

  Feleannyi bevándorlót engedne az Egyesült Államokba Donald Trump a napokban a kongresszus elé terjesztett új bevándorlásügyi tervezete alapján. A Figyelő szerint a Trump-tervezet a bevándorlók számának jelentős csökkentése mellett a migrációval kapcsolatos tízezer új állást is teremtene: megnövelné a vámtisztviselők és a bevándorlásügyi bírók, ügyészek és ügyvédek számát is.

 • Magyarellenes felirat jelent meg egy vajdasági városban

  Magyarellenes felirat jelent meg egy vajdasági városban

  Magyarellenes felirat jelent meg a dél-bácskai Nagybecskerek egyik házának kerítésén a napokban, az ismeretlen elkövetők tettét a városvezetés, a vajdasági tartományi kormány és a képviselőház, valamint a Vajdasági Magyar Szövetség is elítélte.