EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Extra

Andy Vajna: kicsit fogytam, de jól vagyok!

A Lokal.hu elsőként írta meg, hogy kiengedték a kórházból Andy Vajnát. A filmügyi kormánybiztos lapunknak elárulta, hogy bár megviselte a kezelés, már jól érzi magát.

Andy VajnaMagabiztosan, mosolyogva vásárolgatott egy óbudai élelmiszerboltban Andy Vajna. A filmügyi kormánybiztos a sajtok között válogatott, amikor fotósunk lencsevégre kapta. Láthatóan sokat fogyott.

– Valóban fogytam, de ez a kórházi kezeléssel együtt jár. Egyébként Amerikában volt egy műtétem, de sajnos a keletkezett seb nem gyógyult rendesen, ezért kellett itthon is pár napot bent töltenem. Most már minden rendben és szerencsére nagyon jól vagyok – mondta lapunknak Andy Vajna. Korábban több lap is arról cikkezett, hogy a filmügyi kormánybiztos a kezelése miatt nem tudott részt venni a Golden Globe-díjátadón Los Angelesben, de nagyon örült a Saul fia győzelmének.

Vajna mindig odafigyel az egészségére és tesz is azért, hogy ne legyen baj. Évekkel ezelőtt arról mesélt, hogy korábbi betegsége is – amit sikeresen legyőzött – egy szűrővizsgálat után derült ki. Persze felesége, Timi is mindent megtesz azért, hogy férje egészséges maradjon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhunyt a legendás rockzenész

  Elhunyt a legendás rockzenész

  Reklámmentessé válik június elsejével az M2 gyermek- és ifjúsági csatorna abban az idősávban, amikor a legkisebbeknek szóló műsorokat sugározza.

 • Elhunyt Ruitner Sándor

  Elhunyt Ruitner Sándor

  Nyolcvannyolc éves korában szombaton elhunyt Ruitner Sándor dramaturg, rendező, zenei rendező, szerkesztő-riporter – közölte a család az MTI-vel.

 • Ők a Virtuózok nyeretesi

  Ők a Virtuózok nyeretesi

  A kicsik korcsoportjában Abouzahra Amira, a tiniknél Kis Radu, míg a nagyok között Kristóf Réka győzött a közmédia Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutatójában pénteki élő döntőjében.