2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Extra

Andy Vajna: kicsit fogytam, de jól vagyok!

A Lokal.hu elsőként írta meg, hogy kiengedték a kórházból Andy Vajnát. A filmügyi kormánybiztos lapunknak elárulta, hogy bár megviselte a kezelés, már jól érzi magát.

Andy VajnaMagabiztosan, mosolyogva vásárolgatott egy óbudai élelmiszerboltban Andy Vajna. A filmügyi kormánybiztos a sajtok között válogatott, amikor fotósunk lencsevégre kapta. Láthatóan sokat fogyott.


– Valóban fogytam, de ez a kórházi kezeléssel együtt jár. Egyébként Amerikában volt egy műtétem, de sajnos a keletkezett seb nem gyógyult rendesen, ezért kellett itthon is pár napot bent töltenem. Most már minden rendben és szerencsére nagyon jól vagyok – mondta lapunknak Andy Vajna. Korábban több lap is arról cikkezett, hogy a filmügyi kormánybiztos a kezelése miatt nem tudott részt venni a Golden Globe-díjátadón Los Angelesben, de nagyon örült a Saul fia győzelmének.

Vajna mindig odafigyel az egészségére és tesz is azért, hogy ne legyen baj. Évekkel ezelőtt arról mesélt, hogy korábbi betegsége is – amit sikeresen legyőzött – egy szűrővizsgálat után derült ki. Persze felesége, Timi is mindent megtesz azért, hogy férje egészséges maradjon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.