2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb

Az olvasás reneszánsza

e-bookAz olvasás még a modern kütyük korában is töretlenül népszerű. Néhány éve megjelentek a digitális könyvek: az e-könyv tökéletes megfelelője a nyomtatott könyvnek, annyi különbséggel, hogy az olvasásához szükség van egy e-könyvolvasóra.

Szánthó Balázs, az MMSH Magyaroszág Kft. ügyvezetője az M1 Médiaklikk című műsorában elmondta, hogy az e-book-olvasók  több éve jelen vannak a piacon és rendkívüli népszerűségnek örvendnek.

− Már nagyon sok írásos anyag érhető el az interneten, amelyek letölthetők ezekre az eszközökre – mondta a szakember. Hozzáfűzte: az olvasás újfajta reneszánszát éli. A e-könyvek népszerűsége növekszik, és ma már a hagyományos könyvek kiegészítőjeként is megjelennek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.