EUR: 307,10 Ft
CHF: 282,13 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb

Az olvasás reneszánsza

e-bookAz olvasás még a modern kütyük korában is töretlenül népszerű. Néhány éve megjelentek a digitális könyvek: az e-könyv tökéletes megfelelője a nyomtatott könyvnek, annyi különbséggel, hogy az olvasásához szükség van egy e-könyvolvasóra.

Szánthó Balázs, az MMSH Magyaroszág Kft. ügyvezetője az M1 Médiaklikk című műsorában elmondta, hogy az e-book-olvasók  több éve jelen vannak a piacon és rendkívüli népszerűségnek örvendnek.

− Már nagyon sok írásos anyag érhető el az interneten, amelyek letölthetők ezekre az eszközökre – mondta a szakember. Hozzáfűzte: az olvasás újfajta reneszánszát éli. A e-könyvek népszerűsége növekszik, és ma már a hagyományos könyvek kiegészítőjeként is megjelennek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.