2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Extra

Bebe: Jöhetne már a baba!

Új zenekarral folytatja karrierjét Bebe, a Back II Black egykori frontembere. Az énekes már javában próbál Bebe and the Change nevű bandájával, így kevés időt tud feleségével, Katával tölteni.

– Sokak kapcsolatát megöli a távolság, szerencsére a miénkkel nem így van. Három éve vagyunk házasok, van, amikor egy hétig nem látom, de mi ehhez szoktunk hozzá. Ő tudja, hogy ez az életem és ez lemondásokkal jár – mesélte Bebe.


bebe_kataAz énekes rajongói már tűkön ülve várják, hogy Bebe és Kata mikorra tervezik a közös babát, hiszen hét éve élnek már együtt, ami vízválasztónak számít egy kapcsolatban. Szoros időbeosztásuk sem kedvez a család bővítésének: Kata időközben végzett jogász lett, közben viszont Bebe az új csapattal készül visszatérni a könnyűzenei életbe.

– Egyelőre négylábúak a kisgyerekeink. Hat tündéri kutyusunk van. A viccet félretéve, tervben van egy baba, nem zárkózunk el a gondolattól, csak néha ehhez találkozni is kéne. Egy csecsemő azért több tervezést igényel, pedig igen szenvedélyes ember vagyok. Anno egy hét után összeköltöztünk, nem vagyok egy körbeudvarolgatós típus. Abszolút megfogott Kata habitusa és személyisége, nem volt kérdés, hogy egy hét múlva már kulcsot kapott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szexért ad interjút Hujber

  Szexért ad interjút Hujber

  Hujber Ferenc újra bombát robbantott: A színész kijelentette, hogy csak olyan nőnek ad interjút, aki lefekszik vele.

 • Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Cooky és párja, Debóra boldogabbak, mint valaha, hisz napokon belül megszületik első közös gyermekük, akit Kevinnek fognak hívni. A rádiósmár nagyon izgatott az apás szülés miatt, pláne hogy kiderült: a vártnál hamarabb érkezik a baba.

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.