EUR: 311,19 Ft
CHF: 260,18 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Extra

Bebe: Jöhetne már a baba!

Új zenekarral folytatja karrierjét Bebe, a Back II Black egykori frontembere. Az énekes már javában próbál Bebe and the Change nevű bandájával, így kevés időt tud feleségével, Katával tölteni.

– Sokak kapcsolatát megöli a távolság, szerencsére a miénkkel nem így van. Három éve vagyunk házasok, van, amikor egy hétig nem látom, de mi ehhez szoktunk hozzá. Ő tudja, hogy ez az életem és ez lemondásokkal jár – mesélte Bebe.


bebe_kataAz énekes rajongói már tűkön ülve várják, hogy Bebe és Kata mikorra tervezik a közös babát, hiszen hét éve élnek már együtt, ami vízválasztónak számít egy kapcsolatban. Szoros időbeosztásuk sem kedvez a család bővítésének: Kata időközben végzett jogász lett, közben viszont Bebe az új csapattal készül visszatérni a könnyűzenei életbe.

– Egyelőre négylábúak a kisgyerekeink. Hat tündéri kutyusunk van. A viccet félretéve, tervben van egy baba, nem zárkózunk el a gondolattól, csak néha ehhez találkozni is kéne. Egy csecsemő azért több tervezést igényel, pedig igen szenvedélyes ember vagyok. Anno egy hét után összeköltöztünk, nem vagyok egy körbeudvarolgatós típus. Abszolút megfogott Kata habitusa és személyisége, nem volt kérdés, hogy egy hét múlva már kulcsot kapott.

Kapcsolódó Cikkek