EUR: 307,79 Ft
CHF: 282,24 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Bebe: Jöhetne már a baba!

Új zenekarral folytatja karrierjét Bebe, a Back II Black egykori frontembere. Az énekes már javában próbál Bebe and the Change nevű bandájával, így kevés időt tud feleségével, Katával tölteni.

– Sokak kapcsolatát megöli a távolság, szerencsére a miénkkel nem így van. Három éve vagyunk házasok, van, amikor egy hétig nem látom, de mi ehhez szoktunk hozzá. Ő tudja, hogy ez az életem és ez lemondásokkal jár – mesélte Bebe.

bebe_kataAz énekes rajongói már tűkön ülve várják, hogy Bebe és Kata mikorra tervezik a közös babát, hiszen hét éve élnek már együtt, ami vízválasztónak számít egy kapcsolatban. Szoros időbeosztásuk sem kedvez a család bővítésének: Kata időközben végzett jogász lett, közben viszont Bebe az új csapattal készül visszatérni a könnyűzenei életbe.

– Egyelőre négylábúak a kisgyerekeink. Hat tündéri kutyusunk van. A viccet félretéve, tervben van egy baba, nem zárkózunk el a gondolattól, csak néha ehhez találkozni is kéne. Egy csecsemő azért több tervezést igényel, pedig igen szenvedélyes ember vagyok. Anno egy hét után összeköltöztünk, nem vagyok egy körbeudvarolgatós típus. Abszolút megfogott Kata habitusa és személyisége, nem volt kérdés, hogy egy hét múlva már kulcsot kapott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?

 • Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex, valódi nevén Marcus Kaye, manchesteri drum’n’bass dj és producer, a műfaj egyik legismertebb alakja – számolt be róla a BBC.

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.