EUR: 307,54 Ft
CHF: 286,68 Ft
2017. január 16., hétfő
Gusztáv

Extra

Bejelentették az új Star Wars filmeket!

Budapest, 2015. december 18.
A Csillagok háborúja című filmekből ismert Darth Vader sötét nagyurat ábrázoló pólóban érkezik egy néző a sorozat új, Az ébredő Erő (Star Wars - The Force Awakens) című filmjének bemutatójára a fővárosi Aréna Pláza IMAX mozijában 2015. december 18-án.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Újabb Star Wars-filmek készítését jelentette be a Disney stúdió elnöke az eddig ismerteken túl, ami azt jelenti, hogy 2019 után sem maradnak Csillagok háborúja-filmek nélkül a rajongók.

“Négy új Star Wars-mozi jelenleg a gyártás különböző fázisában van. Ezután is jönnek még Csillagok háborúja-filmek, de nem tudom, mennyi és mikor” – mondta Bob Iger, a Disney elnöke a BBC-nek.

Az űreposz következő fejezete, a Rogue One idén december 16-án kerül a mozikba, és ez lesz a sorozaton kívüli első önálló cselekményű film, amelyet egy évre rá a Star Wars nyolcadik epizódja követ majd. 2018-ban a mozikba kerül egy Han Solo ifjúkoráról szóló film, 2019-ben pedig a Csillagok háborúja 9. epizódja – emlékeztetett a BBC.

A Disneynek a Marvel-képregényeken alapuló filmekkel is hosszú távú tervei vannak. “Karakterek ezrei szerepelnek a Marvel univerzumában, sose lesz vége a folytatásoknak” – vélte Iger. A következő az Amerika kapitány: Polgárháború lesz, amelyet tavasszal mutatnak be. A BBC értesülései szerint ezt még legalább nyolc további Marvel-film követi majd.

Kapcsolódó Cikkek