EUR: 303,63 Ft
CHF: 267,08 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Sport

Belekezd a válogatott

Alakul a labdarúgó-Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott felkészülési programja. Azok után, hogy Bernd Storck december közepén összehívta az itthon szereplő játékosokat, az év elején újabb összetartás következik.

Budapest, 2015. november 16. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke (j) és Bernd Storck szövetségi kapitány a szövetség elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatón az MLSZ székházában 2015. november 16-án. Az Európa-bajnokság végéig Bernd Storck marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. MTI Fotó: Illyés Tibor

Bernd Storck szövetségi kapitány és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke gőzerővel készül az Európa-bajnokságra (MTI Fotó: Illyés Tibor)

Június 14-én Ausztria ellen lép pályára először az Eb-n nemzeti csapatunk, de a felkészülés már februárban elkezdődik. A Lokál a Magyar Labdarúgó Szövetségtől megtudta, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány február 20-án néhány napos összetartásra várja Telkibe az NB I-ben szereplő futballistákat. Március végén aztán már a légiósok is csatlakozhatnak  a kerethez, mivel a Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos játéknapokat hirdetett.

Áprilisban újabb összetartás vár az itthon szereplő játékosokra, a felkészülési hajrá május 8-án újabb edzőtáborral kezdődik. Igaz, ekkor Németországban, Lengyelországban és Törökországban még zajlik majd a bajnokság, így kérdéses, hogy az ott szereplő magyar játékosok ezen hogyan tudnak részt venni. A május 23-án kezdődő edzőtáborban viszont már  mindenki ott lesz, akinek van esélye bekerülni a Franciaországba június 5-én induló végső keretbe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Neymar beszólt a Barcelona vezetőinek

  Neymar beszólt a Barcelona vezetőinek

  Neymar ismét beszólt az FC Barcelonának. A világ legdrágább futballistája, a PSG –Toulouse 6-2-re megnyert bajnoki után mondta el gondolatait volt csapata vezetőségéről.

 • Pörgőrúgással végezték ki a világbajnok erőembert

  Pörgőrúgással végezték ki a világbajnok erőembert

  Elfogta az orosz rendőrség Andrej Dracsov egykori világ- és Európa-bajnok erőemelő gyilkosát. A 32 éves sportoló vasárnap hajnalban vesztette életét, miután szóváltásba, majd verekedésbe keveredett egy másik férfival.

 • Baji Balázs: Tokióig folytatom!

  Baji Balázs: Tokióig folytatom!

  Nem sokáig ünnepelte magát Baji Balázs, miután a londoni atlétikai világbajnokságon bronzérmet szerzett 110 méteres gátfutásban.