EUR: 307,92 Ft
CHF: 265,89 Ft
2017. október 23., hétfő
Gyöngyi

Életmód

Bugyiból soha nem elég!

bugyi1Nagymamám azt mondta, a legfontosabb, hogy mindig tiszta, finom fehérnemű legyen rajtunk, mert ha baleset ér, ne kelljen szégyenkezni a mentősök (!) előtt a szakadt, uram bocsá’ koszos bugyi miatt. Később bohém barátnőm felvilágosított, hogy azért van rajta mindig szexi fehérnemű, mert sose lehet tudni, mit hoz az este. Akárhonnan is nézzük, a bugyi – legyen tanga, francia, bikini, sportos, klasszikus – az egyik legfontosabb női ruhadarab.

Az első csipkével díszített bugyit állítólag Medici Katalin viselte azzal az ürüggyel, hogy biztonságosan szállhasson nyeregbe. A fanyalgók szerint ez csak egy klassz indok volt arra, hogy többet mutathasson magából. Ez persze nem egy falatnyi csipkecsoda, sokkal inkább egy buggyos, rengeteg anyagból varrt, csipkés szárú bugyogó volt, ami a maga korában legalább akkora döbbenetet kelthetett, mintha most egy szál fekete tangában glasszálna valaki a Nagykörúton. Később Marylin is bevetette a szoknyavillantós trükköt. Az ikonikus fehér ruha alól kipislogó bugyi ugyan a mai értelemben nem nevezhető szexisnek, de akkoriban maga volt a buja csábítás. Egyébként ez az a ruhadarab, amelyből minden nő fiókjában minimum egytucatnyi lapul. Én többször megpróbáltam összeszámolni, de valahogy mindig feladtam. Elég legyen annyi, hogy egy átlagos nő bugyiszáma nagy.(reneszanszasszony.blogstar.hu)

Mutasd a popsid!

bugyiKeker popsira – A francia bugyi igazán rafinált darab: a kisnadrágos fazon remekül hangsúlyozza a kerek formákat, rásimul a dús idomokra.

Széles csípőre –  A klasszikus fazon egyáltalán nem unalmas és segít abban, hogy a fenék és a csípő keskenyebbnek tűnjön.

Tökéletes fenékre – A tanga nem takar semmit, illetve csak igen keveset, így aztán csak akkor érdemes viselni, ha nincs mit elrejteni.

Lapos popsira – A franciabugyi-tanga kombó a nyerő.  Ahogyan a melltartóknál, úgy a bugyiknál is létezik a push up hatás.  A fenékbetétes bugyi tökéletes formákat varázsol.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Batátát az asztalra!

  Batátát az asztalra!

  Az édesburgonya, vagyis a batáta az idei ősz vitathatatlan sztárja a konyhában. Sütve, párolva, grillezve, főzve, pürésítve, húsok mellé köretként vagy főzelékként fogyaszthatjuk, de édes sütemény, lepény is készülhet belőle.

 • Veszélyes a gyerekkori elhízás

  Veszélyes a gyerekkori elhízás

  Magyarországon a 6–8 éves gyerekek több mint 20 százaléka túlsúlyos vagy elhízott, ezen belül a fiúknál 20,5, a lányoknál 21,9 százalék ez az arány az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint.

 • Népszerűek a hazai borvidékek

  Népszerűek a hazai borvidékek

  Jelentős eltérések vannak az egyes hazai borvidékek ingatlanpiacán: néhol az ingatlanár-robbanás már javában érzékelhető, néhol még nem tapasztalható komolyabb mozgás.

 • Egy kutatás szerint magyar fiatalok 30 százaléka közösségimédia-függő

  Egy kutatás szerint magyar fiatalok 30 százaléka közösségimédia-függő

  Átlagosan napi két órát töltenek közösségi oldalak előtt és az életük felét már online térben élik az úgynevezett Z generációhoz tartozó magyar fiatalok, akik már többet kommunikálnak az interneten, mint személyesen – ismertették egy friss kutatás eredményeit az M1 aktuális csatornán vasárnap.