EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Életmód

Bugyiból soha nem elég!

bugyi1Nagymamám azt mondta, a legfontosabb, hogy mindig tiszta, finom fehérnemű legyen rajtunk, mert ha baleset ér, ne kelljen szégyenkezni a mentősök (!) előtt a szakadt, uram bocsá’ koszos bugyi miatt. Később bohém barátnőm felvilágosított, hogy azért van rajta mindig szexi fehérnemű, mert sose lehet tudni, mit hoz az este. Akárhonnan is nézzük, a bugyi – legyen tanga, francia, bikini, sportos, klasszikus – az egyik legfontosabb női ruhadarab.

Az első csipkével díszített bugyit állítólag Medici Katalin viselte azzal az ürüggyel, hogy biztonságosan szállhasson nyeregbe. A fanyalgók szerint ez csak egy klassz indok volt arra, hogy többet mutathasson magából. Ez persze nem egy falatnyi csipkecsoda, sokkal inkább egy buggyos, rengeteg anyagból varrt, csipkés szárú bugyogó volt, ami a maga korában legalább akkora döbbenetet kelthetett, mintha most egy szál fekete tangában glasszálna valaki a Nagykörúton. Később Marylin is bevetette a szoknyavillantós trükköt. Az ikonikus fehér ruha alól kipislogó bugyi ugyan a mai értelemben nem nevezhető szexisnek, de akkoriban maga volt a buja csábítás. Egyébként ez az a ruhadarab, amelyből minden nő fiókjában minimum egytucatnyi lapul. Én többször megpróbáltam összeszámolni, de valahogy mindig feladtam. Elég legyen annyi, hogy egy átlagos nő bugyiszáma nagy.(reneszanszasszony.blogstar.hu)

Mutasd a popsid!

bugyiKeker popsira – A francia bugyi igazán rafinált darab: a kisnadrágos fazon remekül hangsúlyozza a kerek formákat, rásimul a dús idomokra.

Széles csípőre –  A klasszikus fazon egyáltalán nem unalmas és segít abban, hogy a fenék és a csípő keskenyebbnek tűnjön.

Tökéletes fenékre – A tanga nem takar semmit, illetve csak igen keveset, így aztán csak akkor érdemes viselni, ha nincs mit elrejteni.

Lapos popsira – A franciabugyi-tanga kombó a nyerő.  Ahogyan a melltartóknál, úgy a bugyiknál is létezik a push up hatás.  A fenékbetétes bugyi tökéletes formákat varázsol.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Elstartolt a befőzési szezon

  Elstartolt a befőzési szezon

  Májusban indul a befőzési szezon, ilyenkor kell beszerezni a hozzávalókat. Az üvegeket úgy készítsük elő, hogy azokat először áztassuk be mosószeres meleg vízbe, majd üvegmosó kefével alaposan mossuk át.

 • Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

  Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

  Egyedülálló komolyzenei turnéra készül Ázsiában Keller András és Gidon Kremer. A világhírű hegedűművészek és az általuk vezetett zenekarok egyedülálló módon, együttes erővel készülnek bemutatni az ázsiaiaknak a nyugati zeneirodalom legszebb műveit az elmúlt három évszázadból.

 • Forró téma a nyári szabadság

  Forró téma a nyári szabadság

  Minden évben minimum két hét folyamatos pihenésre lenne szükség ahhoz, hogy a hétköznapi mókuskerékből kiszálljunk, és így feltöltődjünk.