EUR: 310,94 Ft
CHF: 259,63 Ft
2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Életmód

Bugyiból soha nem elég!

bugyi1Nagymamám azt mondta, a legfontosabb, hogy mindig tiszta, finom fehérnemű legyen rajtunk, mert ha baleset ér, ne kelljen szégyenkezni a mentősök (!) előtt a szakadt, uram bocsá’ koszos bugyi miatt. Később bohém barátnőm felvilágosított, hogy azért van rajta mindig szexi fehérnemű, mert sose lehet tudni, mit hoz az este. Akárhonnan is nézzük, a bugyi – legyen tanga, francia, bikini, sportos, klasszikus – az egyik legfontosabb női ruhadarab.

Az első csipkével díszített bugyit állítólag Medici Katalin viselte azzal az ürüggyel, hogy biztonságosan szállhasson nyeregbe. A fanyalgók szerint ez csak egy klassz indok volt arra, hogy többet mutathasson magából. Ez persze nem egy falatnyi csipkecsoda, sokkal inkább egy buggyos, rengeteg anyagból varrt, csipkés szárú bugyogó volt, ami a maga korában legalább akkora döbbenetet kelthetett, mintha most egy szál fekete tangában glasszálna valaki a Nagykörúton. Később Marylin is bevetette a szoknyavillantós trükköt. Az ikonikus fehér ruha alól kipislogó bugyi ugyan a mai értelemben nem nevezhető szexisnek, de akkoriban maga volt a buja csábítás. Egyébként ez az a ruhadarab, amelyből minden nő fiókjában minimum egytucatnyi lapul. Én többször megpróbáltam összeszámolni, de valahogy mindig feladtam. Elég legyen annyi, hogy egy átlagos nő bugyiszáma nagy.(reneszanszasszony.blogstar.hu)


Mutasd a popsid!

bugyiKeker popsira – A francia bugyi igazán rafinált darab: a kisnadrágos fazon remekül hangsúlyozza a kerek formákat, rásimul a dús idomokra.

Széles csípőre –  A klasszikus fazon egyáltalán nem unalmas és segít abban, hogy a fenék és a csípő keskenyebbnek tűnjön.

Tökéletes fenékre – A tanga nem takar semmit, illetve csak igen keveset, így aztán csak akkor érdemes viselni, ha nincs mit elrejteni.

Lapos popsira – A franciabugyi-tanga kombó a nyerő.  Ahogyan a melltartóknál, úgy a bugyiknál is létezik a push up hatás.  A fenékbetétes bugyi tökéletes formákat varázsol.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szuperkórház épül Dobogón

    Szuperkórház épül Dobogón

    A Dél-budai Centrum nem is annyira kórház, sokkal inkább egy egészségpláza lesz, ahol még a gyógyszert is robotok juttatják el az osztályokra.

  • Ne aludj sminkben!

    Ne aludj sminkben!

    Mi történik, ha egy hosszú éjszaka után sminkben fekszünk le aludni? A szakemberek szerint ez a legrosszabb, amit a bőrünkkel teszünk: beindítja a ráncosodást, hiszen lebontja a természetes kollagént, eltömíti a pórusokat, szárazzá, repedezetté válik a bőr.