EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb XXI.kerület

Cirkuszbérletet kapnak a gyerekek

A csepeli óvodások, általános iskolások és kísérőik 2016. január 1-jétől kedvezményesen válthatnak bérletet a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira. Bérleteiket január 11. és 31. között a Fővárosi Nagycirkusz pénztárában – sorban állás nélkül – vehetik át. Az önkormányzat azt javasolja, hogy ezt ne az előadások előtti egy órában tegyék, ugyanis ebben az időszakban jelentősebb várakozási időre kell számítani. Előadások kezdete szerdától péntekig: 15 óra, szombat: 11, 15, 19 óra, vasárnap: 11, 15 óra.

cirkusz-fővárosi nagycirkusz facebook

fotó:facebook

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.