EUR: 309,98 Ft
CHF: 267,39 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Cuki gyerekfotók! Felismeri őket?

Elárasztották a Facebookot a gyerekkori fotók. A legújabb játék lényege, hogy 15 évnél régebbi fotót kell megmutatni magunkról. Ennek kapcsán összegyűjtöttük a legcukibb gyerekfotókat a sztárokról, akiket kicsiként alig ismertünk fel. Játsszon a Lokállal, és találja ki, vajon kik szerepelnek a képeken? 

A szemüveges kislány ma már gyönyörű édesanya. Sosem tagadta, hogy a szemüvege miatt mindig kilógott a sorból, manapság is kellene hordania, de nem szereti. (Sarka Kata)

sarka kata kislany

Az ismert énekesnő már egészen pici kora óta tudta, hogy ez a pálya számára az ideális. Nem csak énektanárhoz járt, rengeteget fogyott is, ma már igazi bombázó. (Radics Gigi)

A rapper itt 14 éves, talán őt a legkönnyebb felismerni a gyerekkori fotója alapján. Az biztos, hogy már itt igazi zsivány és a szeme sem áll jól. (Majka)

majka

Az énekes-műsorvezető jóképű kölyök volt. Mindig is szerette megnevettetni az embereket és egyszer egy interjúban azt mondta: „Egy simogatni való kölyökkutya vagyok.” (Kasza Tibi)

kasza gyerekkori facebook

Ő az egyetlen világsztár az összeállításban. Már kisfiúként is szívtipró volt, felnőttként pedig csak úgy váltogatta a modell barátnőket. Sikeres színész, akinek már csak egy Oscar-díj hiányzik. (Leonardo Dicaprio)

leonardo dicaprio

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.