EUR: 308,69 Ft
CHF: 285,04 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Extra

Cuki gyerekfotók! Felismeri őket?

Elárasztották a Facebookot a gyerekkori fotók. A legújabb játék lényege, hogy 15 évnél régebbi fotót kell megmutatni magunkról. Ennek kapcsán összegyűjtöttük a legcukibb gyerekfotókat a sztárokról, akiket kicsiként alig ismertünk fel. Játsszon a Lokállal, és találja ki, vajon kik szerepelnek a képeken? 

A szemüveges kislány ma már gyönyörű édesanya. Sosem tagadta, hogy a szemüvege miatt mindig kilógott a sorból, manapság is kellene hordania, de nem szereti. (Sarka Kata)

sarka kata kislany

Az ismert énekesnő már egészen pici kora óta tudta, hogy ez a pálya számára az ideális. Nem csak énektanárhoz járt, rengeteget fogyott is, ma már igazi bombázó. (Radics Gigi)

A rapper itt 14 éves, talán őt a legkönnyebb felismerni a gyerekkori fotója alapján. Az biztos, hogy már itt igazi zsivány és a szeme sem áll jól. (Majka)

majka

Az énekes-műsorvezető jóképű kölyök volt. Mindig is szerette megnevettetni az embereket és egyszer egy interjúban azt mondta: „Egy simogatni való kölyökkutya vagyok.” (Kasza Tibi)

kasza gyerekkori facebook

Ő az egyetlen világsztár az összeállításban. Már kisfiúként is szívtipró volt, felnőttként pedig csak úgy váltogatta a modell barátnőket. Sikeres színész, akinek már csak egy Oscar-díj hiányzik. (Leonardo Dicaprio)

leonardo dicaprio

Kapcsolódó Cikkek

  • Prostiügy – Répás maga tesztelte le a lányokat

    Prostiügy – Répás maga tesztelte le a lányokat

    Újabb pikáns részletek derültek ki a Répás Lajos nevével fémjelzett szexbotrányról, a keddi tárgyaláson az is kiderült, hogy az egykori versenyigazgató először saját maga „tesztelte” a lányokat, mielőtt kiközvetítette őket gazdag férfiaknak.

  • Nyertes Zsuzsa nem akarja látni a ráncait

    Nyertes Zsuzsa nem akarja látni a ráncait

    Elképesztő döntést hozott Nyertes Zsuzsa. A színésznő egy 500 ezer forintos szemészeti beavatkozást utasított vissza, hogy reggelente ne kelljen szembesülnie az idő múlásával.