EUR: 307,81 Ft
CHF: 287,24 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Külföld

Elhunyt a Keresztapa sztárja

Elhunyt Abe Vigoda amerikai színész, aki a Keresztapa című filmben nyújtott felejthetetlen alakítást.

Vigoda játszotta a Brando által megformált Don Vito Corleone egyik kapitányát, aki később fia, Michael – Al Pacino – szolgálatába szegődik.

A negyvenes évek végén kezdett el színészkedni, az igazi áttörést az 1972-es Keresztapa hozta meg neki. Több sorozatban és filmben is szerepelt, játszott Tom Hanks, Meg Ryan és John Travolta oldalán is, 94 éves volt.

Abe_Vigoda_Fish_Barney_Miller_1977

Kapcsolódó Cikkek

 • A Huaweinél tett látogatást Varga Mihály

  A Huaweinél tett látogatást Varga Mihály

  Magyarország a digitális technológiák fejlesztésének regionális központjává kíván válni – hangsúlyozta vendéglátóinak Varga Mihály a kínai Sencsenben a telekommunikációs termékeket gyártó Huaweinél, és az elektromos járműveket és akkumulátorokat előállító Build Your Dreamsnél (BYD) tett szerdai látogatásán.

 • Joachim Gauck: súlyos veszélyek fenyegetik Németországot

  Joachim Gauck: súlyos veszélyek fenyegetik Németországot

  A mai a “legjobb és legdemokratikusabb” Németország, amely valaha létezett, de súlyos veszélyek fenyegetik stabilitását – mondta szerdán Berlinben Joachim Gauck német szövetségi elnök az államfői munkásságát lezáró búcsúbeszédében.

 • Rejtély! Titokzatos hal- és sonkaszag terjengett az utak lesózása után

  Rejtély! Titokzatos hal- és sonkaszag terjengett az utak lesózása után

  Miután az önkormányzat alkalmazottai lesózták az utakat az olasz határ menti, délnyugati-szlovéniai Sezana városában, titokzatos hal- és sonkaszag kezdett terjengeni a környéken, a kutyák pedig “megbolondultak”, és ki akartak törni az udvarokból – közölte a szlovén és a horvát sajtó szerdán.