2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XIV.kerület

Ezt a számot hívja, ha segíteni akar!

A zuglói hajléktalanok ügye nem oldódott meg a tél beköszöntéig. Sokan éjszakáznak a hidegben földön vagy padon. Ha ilyen embert lát, vagy tudomására jutott, hogy a környezetében valaki fűtetlen lakásban él és segítségre szorul, hívja a 112 központi segélyhívó telefonszámot, illetve a Menhely Alapítvány éjjel-nappal működő 06-1-338-4186-os számát. A Menhely Alapítvány diszpécserszolgálata napi 24 órában fogadja a bejelentéseket a veszélyeztetett helyzetben lévő emberekről. A szolgálat krízisautót, valamint speciális utcai szolgálatokat küld ki a hajléktalan emberekhez és segítenek az elhelyezésükben. Azokat, akik nem fogadják el a szállások nyújtotta lehetőséget, takaróval és élelmiszerrel látják el.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.