2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb XVIII.kerület

Fedák Sári most is tarol

fedák villa Pestszentlőrinc

Az egykori pestszentlőrinci Fedák-villa

Minden várakozást felülmúló az érdeklődés Szűcs Nelli, a Nemzeti Színház beregszászi színésznőjének Fedák Sári-estje iránt. Már a február 9-i budapesti előadásra sem lehet jegyet kapni, és az előadást Szatmárnémetibe is meghívták, Beregszászon pedig egymás utáni két napon dupla bemutató lesz. Fedák Sári a XVIII. kerületet mindvégig igazi otthonának vallotta, többször elmondta, mennyire szeretett itt élni. Szűcs Nelli azért idézi fel kora legünnepeltebb, majd méltatlanul meghurcolt színésznőjének emlékét, hogy megmutassa a mai közönségnek a hazug vádak mögött rejlő, a munkáját és a hazáját szerető ember igazi arcát.

Fedák Sári - Szűcs Nelli önálló estje Nemzeti színház ( Fotó: Sáfár Tibor)

Szűcs Nelli a Fedák Sári-féle Kukorica Jancsit is megidézi (Fotó: Sáfár Tibor)

– Nem csupán a beregszászi gyökerek közösek bennünk. Színésznő volt, aki nagyon szerette a hazáját és a munkáját. Rengeteget szerepelt külföldön, de mindig arra vágyott, hogy az otthoni közönséget meghódítsa – tudtuk meg Szűcs Nellitől, akinek Fedák Sári-estjét jó szívvel ajánljuk az egykor a kerületben élt dívát szerető olvasóink figyelmébe.


Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.